A pénzhez jutás gyors módja heti törlesztéssel

forrás: Prím Online, 2019. november 18. 09:18

A heti törlesztésű kölcsön mellett szóló legfontosabb érvek közül a kiszámíthatóságot, a gyorsaságot és az egyszerű ügyintézést érdemes kiemelni. Ez a fajta konstrukció tehát hatékony megoldást kínálhat az olyan élethelyzetekre, amikor rövid időn belül kell pénzhez jutnunk.

 

A kamatok változása, valamint az árfolyamok ingadozása miatti kockázattól nem kell tartanunk, mert a futamidő alatt végig az a törlesztőrészlet marad érvényben, amelyben megállapodtunk.

 

Jelen cikkünkben tehát egy kiszámítható és megbízható megoldást mutatunk a gyors pénzszerzésre, egyúttal az igénylés feltételeit, valamint a lehetséges menetét is bemutatjuk.

 

Milyen jellemzői vannak a heti törlesztőrészletekkel működő kölcsönnek?

 

Ennek a konstrukciónak a keretei között 40.000, illetve 570.000 Ft közötti összeg felvételére van lehetőségünk. Ami a lehetséges futamidőt illeti, 57, 72, valamint 110 héten át tartó megoldást is tudunk igényelni.

 

Fontos tudnivaló a heti törlesztésű kölcsönt illetően, hogy kezes és fedezet nem szükséges hozzá. A folyósított összeg felhasználásáról szabadon tudunk dönteni, a törlesztőrészletek pedig a teljes futamidő ideje alatt változatlanok maradnak.

 

Nem kell tartanunk sem az árfolyam ingadozás, sem pedig a kamatok miatti kockázattól. Még egy fontos technikai információ lehet, hogy a Providentnél igényelhető kölcsön folyósítása, valamint a heti törlesztőrészletek rendezése is banki átutaláson keresztül megy végbe.

 

Milyen feltételei vannak az igénylésnek?

 

A heti törlesztésű kölcsön sikeres igényléséhez minimum 18 éves életkor, valamint bejelentett magyarországi lakcím szükséges. Fel kell mutatnunk egy érvényes azonosító okmányt, emellett pedig a rendszeres jövedelmünket is igazolnunk kell.

 

Továbbá rendelkeznünk kell még egy saját vagy akár közös tulajdonú lakossági bankszámlával is. Ez csak abban az esetben nem számít feltételnek, ha kiegészítésként az Otthoni Szolgáltatást is igénybe kívánjuk venni.

 

Hogyan lehet igényelni a heti törlesztésű kölcsönt?

 

Az igénylés megoldható telefonhívás, SMS küldés, valamint internetes kapcsolatfelvétel keretei között is. Ha a telefonos megoldást részesítjük előnyben, akkor az ingyenesen hívható +36 80 40 60 60-as telefonszámot célszerű tárcsáznunk.

 

Ha inkább SMS útján indítanánk el a folyamatot, akkor küldjük el a HITEL szót és a nevünket a +36-20-332-33-33-as számra.

 

Ha pedig az internetes megoldással szeretnénk élni, akkor a Provident weboldalát célszerű felkeresnünk. Itt meg tudjuk adni az elérhetőségeinket, és a társaság egy illetékes munkatársa fel fog minket keresni egy alkalmas időpontban.

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Egy forradalmi, izgalmas ajándék ötlet: quadot a gyereknek!

Amennyiben valaki unja már a sablonos játékokat, vagy azt, hogy a gyerek mindig a számítógép előtt ül, és kimozdítaná kicsit a komfortzónájából, akkor olykor szélsőséges döntést kell hozni! Aki ült már quadon, pontosan tudja, hogy ez nem más, mint első látásra szerelem. Az élmény pedig már a gyerekeknek is elérhető – természetesen biztonságos körülmények között.

2024. április 1. 22:37

Hasznos tanácsok Máltára utazóknak

Málta egy gyönyörű kis európai szigetország, mely több ezer éves múltjával, csodás látnivalóival, kellemes éghajlatával tökéletes helyszín nyaraláshoz, kikapcsolódáshoz. 

2024. április 1. 22:32

Hogyan tisztítsuk a felniket hatékonyan?

Az autó ápolása, karbantartása nélkülözhetetlen feladat. Ha nincs gazdája, az sok szempontból megbosszulhatja magát, ezért műszaki és esztétikai okokból is érdemes odafigyelni a tisztaságra. A látványos elemek mellett a sokat kapó, érzékeny részeket is érdemes gondozni, mint például a felniket.

2024. április 1. 22:27

A tökéletes vízparti élmény: mobilstégek a vízben

A vízparti élet legszebb pillanatai közé tartozik, amikor egy stégen szinte a víz felett sétálhatunk, napozhatunk vagy horgászhatunk. Sokan azt gondolják, hogy ez az élmény csak a nyaralók és a drága szállások kiváltsága, pedig könnyen megvalósítható mindenki számára.

2024. április 1. 22:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09