Eljegyzési gyűrűk személyiség típusok szerint

forrás: Prím Online, 2019. november 18. 08:54

Az eljegyzés mindig nagy szó egy pár életében. Egy új és merész lépés egy közös, boldog jövő felé. Mindenki számára más az ideális eljegyzés, de egy biztos: minden esetben szükség van egy eljegyzési gyűrűre. Lássuk is, hogy melyik személyiségtípushoz mi az, ami előnyös választás!

Van, aki a solitaire-re esküszik, míg másokat a sok köves gyűrű ejt rabul. Hagyományos sárga arany vagy modern kombináció? Mind fontos kérdés, amire általában a férfiaknak egyedül kell megtalálniuk a választ, hacsak nem kapnak valahonnan egy kis segítséget. Nekik próbálunk súgni egy kicsit.

 

Bájos és természetes menyasszony

 

A visszafogott és diszkrét ékszereket kedvelő hölgyeknek az ideális gyűrű sosem hivalkodó vagy túlságosan hangsúlyos. A tökéletes választás egy szolid fehérarany karika, amit egy egyszerű gyémánt díszít. Fontos, hogy bár a lényeg a könnyed báj, de kifejezetten előnyös választás, ha van benne egy pici csavar. Az, hogy egy vagy több köves-e, az maximálisan szubjektív választás.

 

Titokzatos és kacér

 

Azoknak a hölgyeknek, akik szeretnek a középpontban lenni, és nem bánják, hogy rájuk irányul a figyelem, kifejezetten jó, ha egy kicsit feltűnő eljegyzési gyűrűt választunk. Látványos és pazar összeállítást keressünk, amivel tökéletesen tudják hangsúlyozni a temperamentumukat. 

 

Modern és lendületes

 

A divatkövető és mindenben a modern stílust figyelő menyasszonyok sajátja a különböző, színes vagy éppen a meghökkentő kontrasztot alkotó fekete és fehér ékkövek kombinációjával készült gyűrűk. Mivel dinamikusak és teljes mértékben eltérnek a hagyományostól ezek a típusú gyűrűk, így biztosan meghozzák a várva várt sikert. Meg kell említenünk a szögletes formákkal renelkező eljegyzési gyűrűket is, ahol a kő csiszolása rendhagyó. 

 

A klasszikus mindig elegáns

 

Azoknak a menyasszonyoknak, akik tisztelik a hagyományokat, és nem az aktuális divatot részesítik előnyben, nagyon jó választás egy sárga vagy fehérarany eljegyzési gyűrű egy hagyományos csiszolású kővel. Mivel finom, lágy vezetésű vonalakkal dolgozik, így hangsúlyozza a követ, ami nem nagy, és tökéletesen érvényesül a kevesebb néha több elv. 

 

Kreatív és meghökkentő

 

A színes drágakövek tökéletes barátja a menyasszony, aki szereti a merész összeállításokat, és nem retten vissza az egyedi és izgalmas kombinációktól sem. Az állandóan nyüzsgő, kalandvágyó hölgyeknek tökéletes a színek ízléses ötvözése.

 

Érzéki

 

Mostanság divatos rozéarany és a kristálytiszta gyémánt találkozása. Elegáns és finom vonalvezetés jellemzi a gyűrűket, amiket a romantikus, örök álmodozó hölgyeknek ajánlunk leginkább. Egy vagy több köves? Teljesen mindegy, az összhatás finom és igazán művészi.

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Egy forradalmi, izgalmas ajándék ötlet: quadot a gyereknek!

Amennyiben valaki unja már a sablonos játékokat, vagy azt, hogy a gyerek mindig a számítógép előtt ül, és kimozdítaná kicsit a komfortzónájából, akkor olykor szélsőséges döntést kell hozni! Aki ült már quadon, pontosan tudja, hogy ez nem más, mint első látásra szerelem. Az élmény pedig már a gyerekeknek is elérhető – természetesen biztonságos körülmények között.

2024. április 1. 22:37

Hasznos tanácsok Máltára utazóknak

Málta egy gyönyörű kis európai szigetország, mely több ezer éves múltjával, csodás látnivalóival, kellemes éghajlatával tökéletes helyszín nyaraláshoz, kikapcsolódáshoz. 

2024. április 1. 22:32

Hogyan tisztítsuk a felniket hatékonyan?

Az autó ápolása, karbantartása nélkülözhetetlen feladat. Ha nincs gazdája, az sok szempontból megbosszulhatja magát, ezért műszaki és esztétikai okokból is érdemes odafigyelni a tisztaságra. A látványos elemek mellett a sokat kapó, érzékeny részeket is érdemes gondozni, mint például a felniket.

2024. április 1. 22:27

A tökéletes vízparti élmény: mobilstégek a vízben

A vízparti élet legszebb pillanatai közé tartozik, amikor egy stégen szinte a víz felett sétálhatunk, napozhatunk vagy horgászhatunk. Sokan azt gondolják, hogy ez az élmény csak a nyaralók és a drága szállások kiváltsága, pedig könnyen megvalósítható mindenki számára.

2024. április 1. 22:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09