Ünnepi tévécsatorna a Vodafone-tól

forrás: Prím Online, 2019. december 22. 12:33

A karácsonyi időszakban ismét meglepetésekben részesülnek a UPC ügyfelei a Vodafone és a Paramount Channel jóvoltából: a Paramount karácsony elnevezésű, különleges ünnepi csatorna három napon át lesz elérhető a Vodafone-UPC digitális tv-előfizetéssel rendelkező ügyfelei számára. A reklámmentes tévécsatorna december 24. és 26. között kínál közkedvelt filmeket és sorozatokat minden korosztály számára. 

Kizárólag a Vodafone-UPC ügyfelei láthatják magyarországi tévéadásban először a Könnyű, mint a pehely című tinisorozatot, melynek a teljes első évadát bemutatja a Paramount karácsony elnevezésű, különleges ünnepi csatorna. A Vodafone ezzel a sehol máshol nem látható tévécsatornával lepi meg a UPC Magyarországnál digitális tv-előfizetéssel rendelkező ügyfeleit az idei ünnepi időszakban. 

 

Az ünnepi műsorban a Paramount Channel, a Comedy Central, a Nickelodeon, a Nick Jr. és az MTV kínálatának olyan válogatott tartalmai lesznek láthatóak a UPC digitális tévészolgáltatás 12. (HD) és 13. csatornahelyein, mint például a Mancs őrjárat, a Spongyabob és a Dóra a felfedező, Kovács András Péter és Hadházi László Comedy Club stand-up estjei, a Készhelyzet és a Tömény történelem humoros epizódjai, az MTV késő esti sorozatai és a Paramount Studio A-kategóriás sikerfilmjei. Az egész család számára ünnepi hangulatot kínál többek között a Nickelodeon karácsonyi kínálatából válogatott Kicsiny karácsonyi kaland.  

 

A non-stop, napi 24 órás adásban sem reklámok, sem ismétlések nem lesznek, hogy minél sokszínűbb műsorból választhassanak kisebbek és nagyobbak egyaránt, minden műfajból, a gyereksorozatoktól a humoron át a családi mozikig.

 

A Vodafone-UPC digitális tévé szolgáltatással rendelkező ügyfelek számára a Paramount karácsony ünnepi csatorna automatikusan elérhetővé válik, ehhez nem szükséges külön beállítaniuk semmit.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Újabb húszezer laptopot szállít a Delta Systems Kft. az iskoláknak

A tavaly őszi szállítás után idén újabb, csaknem 20 ezer laptopot kapnak Békés, Jász-Nagykun-Szolnok, Baranya és Somogy vármegye diákjai a Delta Systems Kft. közreműködésével mintegy 4 milliárd forint értékben. A Klebelsberg Központ nevében eljáró Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) a csaknem húszezer darab notebook beszerzésével kapcsolatos közbeszerzés nyerteseként nevezte meg a Delta Systems Kft. vezette konzorciumot, mellyel a négy vármegye tanulói számára biztosítják a digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeit. 

2024. április 24. 10:12

Ezek voltak a legnépszerűbb helyek és személyek az online médiában 2023-ban

Politikusok, sportolók, hazai és külföldi hírességek szerepelnek a leggyakrabban említett nevek között, amelyek megjelentek az online médiatérben 2023-ban. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) 93 népszerű médiafelület – televíziós csatornák, újságok, rádiók honlapjai, valamint hírportálok, közösségimédia-felületek, fórumok és blogok – elemzésével azt vizsgálta, kik álltak a hírek és a közbeszéd fókuszában, valamint azt is, hogy hazánk és a nagyvilág helyszínei közül melyek szerepeltek a legtöbbet.

2024. április 23. 19:24

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

Együttműködésre lép a CETIN Hungary és a Pécsi Tudományegyetem

A független, integrált távközlési infrastruktúra-szolgáltató CETIN Hungary Zrt. és a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara a jövőben három kiemelt területen működik együtt: a kiberbiztonsági szolgáltatások fejlesztésében, a kutatás-fejlesztési tevékenység színvonalának további emelésében, illetve az építőiparban egyre elterjedtebb és ismertebb építményinformációs modellezéssel (BIM) kapcsolatos kölcsönös tudástranszferben.

2024. április 23. 16:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50