A UPC-nél is külön helyet kapott a Viasat History és a Viasat Nature

forrás: Prím Online, 2019. december 25. 10:18

A UPC-nél eddig egy programpontot megosztva használó Viasat History és Viasat Nature tévécsatornák külön-külön helyen érhetők el, így a különböző tematikára épülő ismeretterjesztő filmek immáron teljes műsorkínálattal állnak az előfizetők rendelkezésére. A történelem, illetve a természet világát széleskörűen bemutató csatornák exkluzív tartalmakkal és premierekkel várják nézőiket egész évben, és talán még hangsúlyosabban az év utolsó napjaiban. 

A Viasat World médiavállalathoz tartozó Viasat History és Viasat Nature a UPC kínálatában eddig egy csatornahelyen osztozott, a 24 órát fele-fele arányban kitöltve. Mostantól azonban a szolgáltató előfizetői külön programhelyre kapcsolhatnak, ha színes történelmi információkra vágynak, és egy másikra, ha inkább a természet- és állatvilág tartozik központi érdeklődési körükbe. A Viasat History ezentúl a 221-es, míg a Viasat Nature a 222-es csatornahelyen érhető el a UPC-nél. Utóbbi HD minőségben! 

 

– Fontosnak tartjuk, hogy az ismereteinket gyarapító műsorok több teret kapjanak a háztartásokban, hiszen az ilyesfajta sorozatoknak és dokumentumfilmeknek köszönhetően szórakoztatva tanulunk, miközben még ki is kapcsolódunk. Örülünk, hogy ezentúl a mi előfizetőink is 0-24-ben élvezhetik ezt két nagyszerű csatornát, azok teljes műsorkínálatával – mondta el Lennert Márton, a Vodafone lakossági termék marketing és tartalomért felelős igazgatója.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Európában csökkent, Magyarországon változatlan a tévénézésre fordított idő

A televíziózás továbbra is meghatározó napi szabadidős tevékenység hazánkban annak ellenére, hogy Európa legtöbb országában, de a világ számos táján is csökken a televízió népszerűsége. A Föld népessége napi szinten 2 óra 25 percet tévézik. Az európaiak majdnem egy órával többet, átlagosan 3 óra 22 percet, míg mi, magyarok az ezredforduló óta töretlenül legalább négy órát ülünk a televízió képernyője előtt egy átlagos napon – derült ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) friss elemzéséből.

2024. április 16. 14:55

A Stanford Egyetem professzora szerint példaértékű a Széchenyi-egyetem és az ipar együttműködése

Nagyra értékeli a Széchenyi István Egyetem elmúlt években megvalósult fejlődését dr. Glenn Tiffert, az amerikai Stanford Egyetem Hoover Intézetének professzora, aki az ellátási láncok biztonságossá tételéről tartott telt házas előadást a Győri Innovációs Parkban április 9-én. A kutató szerint az intézmény példaértékűen működik együtt az ipari szereplőkkel, segítve a hallgatók gyakorlatorientált képzését.

2024. április 16. 13:14

Májusban indul az első SMP Marketing Masters kurzus!

A Magyar Marketing Szövetség elhozza a hazai szakemberek és marketingtevékenységet végzők számára a legszínvonalasabb stratégiai, kreatív, digitális, illetve technológiai tudásbővítő kurzusokat. Az SMP Masters magyar nyelvű, programsorozat összesen 5, egyenként 2 napos tematikus kurzusból áll.

2024. április 16. 11:41

Közel félmillió e-töltőpontra is szüksége lehet Franciaországnak néhány éven belül

A becslések szerint 2030-ra Franciaországban legalább 330 ezer, de akár 480 ezer e-töltőállomásra is szükség lehet. Ehhez gyors ütemben, folyamatosan újabb és újabb autópálya-pihenőhelyeket szerelnek fel töltőkkel, ahol már most akár 20 perc alatt 80 százalékra „tankolhatóak” az e-autók. 

2024. április 16. 10:10

Dizájnkiállításon és konyhai szakkiállításon is megmutatja magát a Samsung

A Samsung két milánói eseményen vesz részt idén áprilisban. A vállalat az EuroCucina 2024 konyhai szakkiállításon az összekapcsolt otthonok jegyében mutatja be új, prémium konyhai eszközeit és az életstílust, amit a készülékek kínálhatnak. A Milánói Design Hét Fuorisalone 2024 eseményén rendezett dizájnkiállításán pedig művészileg is megmutatja a látogatóknak a vállalat formatervezési filozófiáját.

2024. április 15. 19:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09