Az MMD bejelentette a G2 Esports 2020-as szponzorálását

forrás: Prím Online, 2020. január 29. 16:19

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti a G2 Esports, a világ jelenleg egyik legnevesebb és legsikeresebb szervezetének szponzorálását. A G2 Esports szervezetet Carlos ‘ocelote’ Rodriguez alapította 2013-ban és azóta egy világszinten vezető csapattá nőtte ki magát, amely több, mint 94 díjat hozott el különböző gaming versenyekről.

Az MMD kizárólagosan forgalmaz és értékesít Philips kijelzőket világszerte, többek között a konzolokra optimalizált Philips Momentum monitorokat is. Az új évtized küszöbén a konzol gaming piac meghódítása érdekében a Philips monitorok és a G2 Esports egyesítették erejüket. A 2020 januárjában induló szponzorációs szerződés a Racing és a Rocket League csapatokra fog koncentrálni.

 

 

Stefan Sommer, az MMD európai marketing és üzletvezetési igazgatója a következőket mondta a hírrel kapcsolatosan: „Büszkék vagyunk arra, hogy a konzol játékok minden eddiginél izgalmasabbá tétele és az esports közösség támogatása érdekében egyesíthetjük erőinket a G2-vel. A G2 Rocket League csapat különösen keményen dolgozott meg azért, hogy eljusson oda ahol most van, és izgalommal várjuk, hogy a támogatásunkkal meddig jutnak el 2020-ban. A teljes G2 csapat tréning létesítményeit elláttuk konzolhoz optimalizált monitorokkal, így sokkal hatékonyabban edzhetnek, különösen a Rocket League csapat. Az együttműködésnek köszönhetően lehetőségünk nyílik megtudni azt is, hogy a profi játékosok mit szeretnének kihozni egy monitorból és ezt a tudást beépíthetjük a konzoljáték jövőbeli termékeibe.“

 

2019-ben a G2 Rocket League csapata mind a DreamHack Montreal, mind a Rocket League világbajnokság (RLCS 7. évad) versenyen bejutott a döntőbe. Ez nem csupán az FPD és a MOBA műfajokban mutatta meg a G2 esports csapatok erősségét, hanem a sportjátékokban is.

 

„A játék során, legyen az online vagy egyjátékos módban játszott verseny, gördülékeny és kiváló játékélményre van szükségünk“ jegyezte meg Carlos ‘ocelote’ Rodriguez, a G2 Esports ügyvezető igazgatója. „Az igazság az, hogy a profi játékosok nem csupán azt szeretnék, hogy a játék zökkenőmentesen fusson, hanem nagyszerű megjelenést is igényelnek. A Philips monitorok innovátorok és mi is azok vagyunk. Üdvözöljük a csapatban“. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Térítésmentesen tanulhatnak nyelvet a tanárok

A hétköznapi élet során egyre több olyan impulzussal találkozunk, ami idegen nyelvhez kötött. Így vannak ezzel a pedagógusok is, akiknek a kezében páratlan lehetőség van: azok a tanárok ugyanis, akik még nem beszélnek angolul vagy németül, vagy esetleg magasabb szintre emelnék a nyelvtudásukat, esetleg csak gyakorolnák a kiejtésüket, bővítenék a  szókincsüket, térítésmentes nyelvtanulási lehetőséget tudhatnak magukénak. A KRÉTA Idegennyelvi Felkészítő Modulja (IFM) ugyanis térítésmentes lehetőséget biztosít minderre a pedagógusoknak is, akik közül már több ezren használják a felületet.

2024. március 29. 13:30

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05