Ismét az elitben a Schneider Electric

forrás: Prím Online, 2020. január 31. 12:33

Idén is felkerült a Schneider Electric a Fortune magazin legelismertebb vállalatokat bemutató listájára, a társaság az elektronikai iparágban a negyedik lett, egy pozíciót javítva a múlt évhez képest. A vállalat többek között a társadalmi felelősségvállalás és a termékek, illetve szolgáltatások minősége terén kapott magas értékelést.

Az idei sorban a harmadik év, amikor a Schneider Electric szerepel a patinás magazin listáján. A Fortune „World's Most Admired Companies” rangsor 52 iparágban határozza meg a legjobban teljesítő cégeket, a lista 3770 vállalatvezető és elemző közreműködésével készült el. A rangsor felállításához a szakértők többek között az innovációt, a munkavállalókkal való bánásmódot, a vállalati erőforrások felhasználását, a társadalmi felelősségvállalást, a menedzsment teljesítményét is értékelték. 

 

A Schneider Electric az elektronikai iparágban a negyedik helyet szerezte meg a legelismertebb vállalatok rangsorában, ezzel 2019-hez képest egy pozíciót javított. A társaság különösen kiemelkedő eredményt ért el a társadalmi felelősségvállalás, a menedzsment minősége, illetve a termékek és szolgáltatások színvonala terén. 

 

„A Schneider Electricnél hiszünk az olyan innovációban, aminek pozitív hatása van a bolygónkra. Arra törekszünk, hogy egyenlő esélyt teremtsünk mindenkinek, mindenhol, és lehetővé tegyük az emberek számára, hogy a legtöbbet hozzák ki az energiából. Az, hogy iparágunk egyik vezető vállalkozásaként tekintenek ránk, az az innováció, a fenntarthatóság, a jó célok iránti elkötelezettségünk elismerése. Eltökéltek vagyunk, hogy a jövőben is biztosítsuk az élethez, a fejlődéshez és a fenntarthatósághoz szükséges energiát és hatékonyságot” - jelentette ki az elismerés kapcsán Olivier Blum, a Schneider Electric HR-vezetője. 

 

A társaság rendszeresen szerepel iparági rangsorokban. A közelmúltban a Világgazdasági Fórum „Corporate Knights Global 100 Most Sustainable Corporations” és a Carbon Disclosure Project (CDP) „A-List” nevű rangsorában, illetve a Bloomberg idei „Gender-Equality Index” összeállításában és a Financial Times „Diversity Leaders 2020 Report”-ban is szerepelt.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09