Acélkerítéssel a biztonságért

forrás: Prím Online, 2020. február 14. 16:03

Családi ház, ipari létesítmény, de még egy üresen álló telek köré is érdemes kerítést építeni. Míg a teleknél a kerítés funkciója csak annyi, hogy ne használja más a területet, addig ingatlan esetében már védelmi szereppel is bír. 

Sokszor a kertünkben, udvarunkon is értékeket tárolunk, például biciklit, kerti bútort, autót, stb., amiket szintén szeretnék biztonságban tudni. Ha kutyát tartunk vagy zöldséget, gyümölcsöt termesztünk a kertben, akkor is fontos, hogy stabil és áthatolhatatlan kerítésünk legyen. Sokak számára lényeges, hogy a külvilágtól teljesen elzárt legyen privát szférájuk, ezért belátásgátló kerítés mellett döntenek.

 

Egyedi méret, egyedi szín

 

A kerítéspiacon számos megoldással találkozhatunk, a sablon, panel elemektől kezdve az egyéni igények szerint kialakított kerítésig. Az egyedi kerítés az adott hely terepviszonyainak, a körbekerített ingatlan stílusának és saját elképzeléseink figyelembevételével készül el. A Nívó Kerítés kimagasló minőségével már számos helyszínen bizonyított.

 

A kerítéselemek 3 méterig méretre vághatók, a színük széles színskálából választható. Az acéllécek mindkét oldalukon színezettek. Azoknak, akik nem szeretnének lemondani a fa természetességéről, azoknak a fahatású réteg jelenthet megoldás. Míg a fakerítés folyamatos gondozást igényel, addig a fahatású fémkerítés tökéletesen gondozásmentes.

 

Tartós és gondozásmentes kerítés

 

A kerítéselemek felületkezelésének köszönhetően ellenállóak a napsugárzással szemben, az évek múlásával sem fakul ki a kerítés eredeti színe. A rétegek miatt a nedvesség nem jut be a szerkezetbe, így formáját is megtartja. Stabil kialakításának köszönhetően a szélviharok sem okoznak kárt a kerítésben.

 

Megjelenése is variálható. A léceket sorolt, illetve hézagos elrendezésben is rögzíthetjük. A sorolt elrendezés elsősorban azoknak javasolt, akik kerti pihenőjük alkalmával nem szeretnének kíváncsi tekintetekkel találkozni. Hézagos elrendezésnél figyeljünk arra, hogy a rések között a kutya ne férjen ki és a gyermek feje se szoruljon be. Az elemeket álló vagy fekvő tájolással is felrakhatjuk.

 

Garantált minőség

 

Az egyedülálló KLIKK technológiának köszönhetően fúrásmentesen, egy családi ház esetében akár fél nap alatt is felállítható a kerítés. A gyártó weboldalán minden érdemi információt megtalálunk, többek között videós szerelési útmutatókat, illetve kerítéstervező programot is. Kérdés esetén forduljunk bizalommal a cég munkatársaihoz!

 

Az egyedi méretben és színben gyártott acélkerítés mellett, tájékoztatást kaphatunk a prémium kategóriás alumínium kerítésről is. A kerítésekre 10 év teljes körű garanciát ad a gyártó, ennek feltételeiről is részletes tájékoztatást találunk a honlapon. Egyedi acélkerítéssel nincs többé szüksége csiszolásra és festésre: Ön karbantartás nélkül, hosszú éveken át élvezheti kerítése szépségét!

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vajon költséghatékony megoldásnak számítanak a mobilházak?

Ha éppen költözés előtt állunk, ha meg szeretnénk oldani a tinédzser vagy fiatal felnőttkorba lépő gyermekünk elindulását az életbe, ha nyaralóra vágyunk, akkor egészen biztos, hogy körülnézünk az ingatlanpiacon, hogy milyen opciók állnak a rendelkezésünkre.

2024. március 1. 22:27

Digitális matekkurzus a sikeres érettségiért

A matek érettségi kitartó felkészülést igényel, ami időnként megterheli a végzősöket. Ezen változtatnak az interaktív módszerek, amelyek újszerűen, élvezetesen adják át és mélyítik el a tudást. A diákok annyira szeretik, hogy nem is várnak vele az utolsó évig.

2024. március 1. 22:23

Egy finom rántotta mindig jó választás

A rohanó hétköznapokban sem feledkezhetünk meg a tápanyagdús reggelikről, de hétvégente is jól esik körbeülni szeretteinkkel az asztalt, és finom falatokkal indítani a napot. Az egyik legjobb opció egy kiadós rántotta, amely energiát ad egész délelőttre! 

2024. március 1. 22:18

Miért fontos, hogy otthon is mindig megfelelően kialakított lábbelit viseljünk?

Amint hazaérünk a munkából, a bevásárlásból vagy bárhonnan, szeretjük rögtön kényelembe helyezni magunkat. Ez vonatkozik a lábainkra is, hiszen előfordulhat, hogy elfáradtunk a jövés-menésben, így akármilyen komfortos is a cipőnk, igyekszünk megszabadulni tőle mihamarabb. 

2024. március 1. 22:13

Az ausztriai munkavállalók családi juttatásai

Jó tudni, hogy az osztrák adó- és társadalombiztosítási rendszer számos juttatást és adókedvezményt biztosít a munkavállalók számára. Mivel ez jelentősen eltérhet a magyar törvényektől, így érdemes alaposan utánanézni a lehetőségeknek. Ebben olyan cégek segítségére is számíthatunk, melyek otthon vannak ezen a területen, és nem csupán információt adnak, de a konkrét igénylést is rájuk bízhatjuk.

2024. március 1. 21:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05