Természetfeletti kortyok az újjászületés jegyében

forrás: Prím Online, 2020. február 14. 16:08

Unikornisokkal vagy éppenséggel varázslatos főnix madarakkal mostantól nemcsak a népszerű fantasy alkotásokban találkozhatunk, hanem prémium kategóriás italok fogyasztásával is közelebb kerülhetünk hozzájuk.

Olyannyira, hogy a Firebox jóvoltából egyenesen a könnyeiket kortyolhatjuk egymás után. Mivel az utolsó mondat további magyarázatot igényel, ezért a bejegyzés keretei között meg is tesszük ezt.

 


A természetfeletti lények könnyei a Firebox számára is ihletként funkcionáltak

 

A Firebox az egyik legkomolyabb ital viszonteladónak számít szerte az Egyesült Királyságban. Eddig is jó pár érdekes ötlettel rukkoltak már elő, a mostani attrakciójuk viszont igazán nagyot szólt.

 

Merthogy a Mythical Tears sorozat keretei között piacra dobott palackokban nem mást találhatunk, mint unikornisok és főnixmadarak könnyeit. Legalábbis ez a misztikus sztori húzódik meg a kollekció mögött, egészen izgalmas köntössel felruházva a mágikus Tears Gint és a Phoenix Tears Spiced Rumot.

 

Ha néhány perc erejéig szívesen kiszakadnánk a hétköznapok szürkeségéből, akkor egy-egy pohárka is valódi képzeletbeli utazással érhet fel a számunkra.

 

Unicorn Tears Gin, amely szinte elvarázsolja a kóstolóját

 

A szárnyas lovak talán sosem voltak még ennyire népszerűek, ezért is számít szenzációs ötletnek az emocionálisan túlpörgésre hajlamos unikornisok könnyeinek a lepalackozása.

 

Hogy mire számíthatunk az Unicorn Tears Ginnel való találkozásunkkor? A likőr illatában kellemesen bomlik ki a klasszikus gin aroma, amihez frissítő citrusos, továbbá keserű narancsos elemek is csatlakoznak. Ha mindez nem volna elég, akkor még némi boróka és menta is csiklandozza majd az orrunkat.

 

Kortyoljunk csak bele a poharunkba, és rögvest kandírozott narancs jegyei fogják a szánkat elárasztani. Aztán egy éles váltással következnek a kesernyés gin harmóniák, hogy aztán édes és juharszirupos ízek tegyék fel az ízélményre a koronát.

 

Phoenix Tears Spiced Rum a valódi újjászületés jegyében

 

Ahogyan a főnix madár sosem fog meghalni, úgy érezhetjük magunkban a sejtjeink megújulását a Phoenix Tears Spiced Rum hatására, méghozzá néhány másodperc elteltével.

 

Milyen íz cunami várhat ránk a főnix könnyeit megkóstolva? Fontos tudni, hogy a mágikus italhoz édesen fűszeres karibi rumot kevertek, amelyet barna nádcukorral, szárított gyümölcsökkel, továbbá csipetnyi fahéjjal és gyömbérrel tuningoltak fel.

 

Elementáris erővel ér fel tehát egy pohárnyi Phoenix Tears Spiced Rum fogyasztása. Az elsöprő élményt megtapasztalva ne lepődjünk meg rajta, ha erre a fajta feltámadásra újra és újra vágyni fogunk, és nem tudunk ellenállni a következő pohár csábításának. Persze ez nem is csoda, elég csak az édes, melaszosan rumos aromákra, illetve a gyömbér és a fahéj pikáns fűszerességére gondolnunk.

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vajon költséghatékony megoldásnak számítanak a mobilházak?

Ha éppen költözés előtt állunk, ha meg szeretnénk oldani a tinédzser vagy fiatal felnőttkorba lépő gyermekünk elindulását az életbe, ha nyaralóra vágyunk, akkor egészen biztos, hogy körülnézünk az ingatlanpiacon, hogy milyen opciók állnak a rendelkezésünkre.

2024. március 1. 22:27

Digitális matekkurzus a sikeres érettségiért

A matek érettségi kitartó felkészülést igényel, ami időnként megterheli a végzősöket. Ezen változtatnak az interaktív módszerek, amelyek újszerűen, élvezetesen adják át és mélyítik el a tudást. A diákok annyira szeretik, hogy nem is várnak vele az utolsó évig.

2024. március 1. 22:23

Egy finom rántotta mindig jó választás

A rohanó hétköznapokban sem feledkezhetünk meg a tápanyagdús reggelikről, de hétvégente is jól esik körbeülni szeretteinkkel az asztalt, és finom falatokkal indítani a napot. Az egyik legjobb opció egy kiadós rántotta, amely energiát ad egész délelőttre! 

2024. március 1. 22:18

Miért fontos, hogy otthon is mindig megfelelően kialakított lábbelit viseljünk?

Amint hazaérünk a munkából, a bevásárlásból vagy bárhonnan, szeretjük rögtön kényelembe helyezni magunkat. Ez vonatkozik a lábainkra is, hiszen előfordulhat, hogy elfáradtunk a jövés-menésben, így akármilyen komfortos is a cipőnk, igyekszünk megszabadulni tőle mihamarabb. 

2024. március 1. 22:13

Az ausztriai munkavállalók családi juttatásai

Jó tudni, hogy az osztrák adó- és társadalombiztosítási rendszer számos juttatást és adókedvezményt biztosít a munkavállalók számára. Mivel ez jelentősen eltérhet a magyar törvényektől, így érdemes alaposan utánanézni a lehetőségeknek. Ebben olyan cégek segítségére is számíthatunk, melyek otthon vannak ezen a területen, és nem csupán információt adnak, de a konkrét igénylést is rájuk bízhatjuk.

2024. március 1. 21:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05