Új Magyarországért felelős értékesítési igazgató az Ingenico Group-nál

forrás: Prím Online, 2020. március 13. 09:16

Bakonyi András korábban a Raiffeisen Bank bécsi központjában 11 ország kártyaelfogadásáért felelt, és olyan vállalatoknál töltött be vezető pozíciókat, mint a Cetelem Bank és az American Express.

Az egyszerű és biztonságos fizetések piacvezető szolgáltatója, az Ingenico Group bejelentette, hogy 2020. márciusától Bakonyi András a vállalat magyar piacért felelős értékesítési vezetője. A közgazdász szakember több mint 16 év pénzintézeti tapasztalattal rendelkezik, kiemelt szakterületei a kártyás fizetés és digital banking. 

 

Bakonyi András - Magyarországért felelős értékesítési igazgató, Ingenico Group

 

"Egy bank nagyon kevés fizikai termékkel rendelkezik, amelyek közül a legfontosabb a bankkártya az ügyfelek kezében, míg ugyanez a POS terminál a kereskedőknél és szolgáltatóknál. Mindkét termék napi szinten része mindannyiunk életének, ezért kiemelten fontos, hogy megbízhatóan és biztonságosan működjenek a nap 24 órájában, a hét minden napján. Az Ingenico, mint vezető piaci szereplő legfontosabb küldetése, hogy biztosítsa a POS terminálok és egyéb kártyaelfogadó eszközök zökkenőmentes üzemelését, akár napi sokezer tranzakció esetén is, ezzel  segítve a készpénzmentes gazdaság megteremtését" - mondta el a Bakonyi András.

 

A Franciaországban alapított Ingenico Group, a világ vezető szereplője a kártyaolvasó terminálok és a biztonságos tranzakciók piacán. A vállalat 125 országban van jelen, több mint 40 leányvállalatánál 4000 munkatárs dolgozik. Az Ingenico Group több mint 20 millió terminálja üzemel világszerte, és megoldásokat nyújt a kereskedelem összes területén, az üzletben, online- és mobilfizetéskor egyaránt.

Kulcsszavak: Ingenico Group +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05