Gondozd területed szakszerűen Rain Bird szórófejekkel

forrás: Prím Online, 2020. március 17. 08:52

Az öntözőrendszerek hasznos munkát végeznek a mezőgazdaságban és a különböző parkok, illetve füves sportpályák szakszerű ápolásában is. Segítségükkel költséghatékonyabb öntözés biztosítható, hiszen az öntözőrendszerek kevesebb vizet használnak. Ismerd meg a Rain Bird szórófejek előnyeit, és gondozd területed hatékony megoldásokkal!

 

Rain Bird szórófejek - gazdaságos öntözés egyszerűen

 

Az amerikai székhelyű Rain Bird már több mint 82 éve gyárt és forgalmaz különböző öntözőrendszereket. Felszereléseik azért lettek népszerűek a kisebb és nagyobb volumenű munkák során is, mert kifejezetten költséghatékony módon üzemeltethetők. Spórolni környezetvédelmi és anyagi szempontból egyaránt hasznos, ezért célszerű figyelmet fordítani az öntözéstechnikai kellékek megfelelő kiválasztására.

 

Rain Bird szórófejek segítségével néhány méteres sugarú körben is egyszerűen locsolhatsz, de jelentősen nagyobb méretű területeket is egyenletesen öntözhetsz. A kilépő vízsugár szögét egyedi igények szerint állíthatod, így a kisebb-nagyobb távolságokra egyaránt pontosan öntözhetsz. Akár a hatalmas alapterületű golfpályák felületét is tökéletesen gondozhatod a korszerű szórófejekkel.

 

Rain Bird 3500 és 5000 szórófejek - tökéletes választások könnyű kezelhetőséggel

 

Kisebb alapterületek pázsitjának öntözésére kiváló segítséget nyújt a Rain Bird 3500 rotoros szórófej. Az öntözési tartomány szabályozását egyszerűen elvégezheted, csupán egy csavarhúzó szükséges az állításhoz. Azonban célszerűbb a megbízható Rain Bird kulccsal dolgozni, amellyel könnyebben kiemelheted a földbe telepített szórófejeket is. A szórási szöget 40-360° között teljes mértékben igényeid szerint állíthatod. A szórófej a fúvóka cseréjét követően is megtartja a beállított turbinahajtást. Ha garantáltan megbízható, de költséghatékony módon szeretnéd öntözni területed, tekintsd meg az AutomataÖntözőrendszer.com-nál kapható rotoros szórófejeket!

 

Érdemes megemlíteni a Rain Bird 5000 szórófejet is, amely már közepes és nagy távolságok öntözését is ellátja. Ezt a szórófejet visszafolyásgátló szeleppel is kiegészítheted, amely egészen 2,1 méteres szintkülönbségig megakadályozza a fejek szivárgását. Működés közben bármikor elzárhatod a vízsugarat, ha éppen a fúvókát szeretnéd kicserélni. A rendkívül erős, rozsdamentes acélból készült visszahúzó rugók biztosítják a stabil, hosszú távú működést.

 

Érdemes tehát mindig az egyedi igényeid és céljaid alapján öntözőrendszer kellékeket választani. Ajánlott a költséghatékony és egyszerűen kezelhető eszközök mellett dönteni, hogy a területed mindig ápolt legyen.

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vajon költséghatékony megoldásnak számítanak a mobilházak?

Ha éppen költözés előtt állunk, ha meg szeretnénk oldani a tinédzser vagy fiatal felnőttkorba lépő gyermekünk elindulását az életbe, ha nyaralóra vágyunk, akkor egészen biztos, hogy körülnézünk az ingatlanpiacon, hogy milyen opciók állnak a rendelkezésünkre.

2024. március 1. 22:27

Digitális matekkurzus a sikeres érettségiért

A matek érettségi kitartó felkészülést igényel, ami időnként megterheli a végzősöket. Ezen változtatnak az interaktív módszerek, amelyek újszerűen, élvezetesen adják át és mélyítik el a tudást. A diákok annyira szeretik, hogy nem is várnak vele az utolsó évig.

2024. március 1. 22:23

Egy finom rántotta mindig jó választás

A rohanó hétköznapokban sem feledkezhetünk meg a tápanyagdús reggelikről, de hétvégente is jól esik körbeülni szeretteinkkel az asztalt, és finom falatokkal indítani a napot. Az egyik legjobb opció egy kiadós rántotta, amely energiát ad egész délelőttre! 

2024. március 1. 22:18

Miért fontos, hogy otthon is mindig megfelelően kialakított lábbelit viseljünk?

Amint hazaérünk a munkából, a bevásárlásból vagy bárhonnan, szeretjük rögtön kényelembe helyezni magunkat. Ez vonatkozik a lábainkra is, hiszen előfordulhat, hogy elfáradtunk a jövés-menésben, így akármilyen komfortos is a cipőnk, igyekszünk megszabadulni tőle mihamarabb. 

2024. március 1. 22:13

Az ausztriai munkavállalók családi juttatásai

Jó tudni, hogy az osztrák adó- és társadalombiztosítási rendszer számos juttatást és adókedvezményt biztosít a munkavállalók számára. Mivel ez jelentősen eltérhet a magyar törvényektől, így érdemes alaposan utánanézni a lehetőségeknek. Ebben olyan cégek segítségére is számíthatunk, melyek otthon vannak ezen a területen, és nem csupán információt adnak, de a konkrét igénylést is rájuk bízhatjuk.

2024. március 1. 21:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05