A gyik.hu-val és 2 további oldallal bővül a SAKKOM média-portfóliója

forrás: Prím Online, 2020. május 8. 09:32

Megvásárolta a gyakori kérdések és válaszok közösségi platformját, a gyik.hu-t a SAKKOM Interaktív. Az egyre bővülő média-portfólióval rendelkező cég így már több mint 600 ezer egyedi látogatót ér el havonta.

Újabb elemmel bővült a SAKKOM média-portfóliója, az ügynökség nemrégiben akvirálta a gyik.hu oldalt, melyen az internetezők által feltett gyakorik kérdések és az azokra adott válaszok olvashatók. „A gyik.hu ugyan még csak néhány tízezer látogatóval rendelkezik havonta, de jól integrálható már meglévő felületeinkkel, például a 250 ezer egyedi látogatóval bíró hogyankell.hu-val, így a szinergiák kiaknázása révén komoly növekedésre számítunk” – mondta Kolma Kornél, a SAKKOM Interaktív ügyvezetője.

 

„Úgy láttuk, hogy önerőből a gyik.hu bővülése már nem volt lehetséges, ezért mondtunk igent a SAKKOM Interaktív ajánlatára. Bízunk benne, hogy az új tulajdonos még népszerűbbé teszi majd az oldalt” – mondta Kis Ernő, a gyik.hu korábbi tulajdonosa.

 

A vásárlás részeként a SAKKOM Interaktív ezen felül hozzájutott még a hazai meme generátorok között legnagyobb látogatói bázissal rendelkező memegenerator.hu oldalhoz, valamint a mostanság egyre nagyobb népszerűségnek örvendő webes játékokat kínáló ingyenesjatekok.hu-hoz is. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09