Tisztújítás az IAB Hungary elnökségében

forrás: Prím Online, 2020. június 12. 20:34

Rendkívüli elnökségi tisztújítás keretében Bognár Verát választotta az IAB tagsága a leköszönő Sólyom Balázs helyére.

Sólyom Balázs nemrég távozott a UPC digitális igazgatói pozíciójából, karrierjét pedig szolgáltatói oldalon, a Trendency fejlesztő cégnél folytatja data science és analitikai üzletágvezetőként, így az IAB Hungary elnökségi tagsága a hirdetői oldal képviseletében megszűnt. Sopov István elnök megköszönte Balázs három éves elkötelezett munkáját az elnökség és a szervezet működésében.

 

Bognár Vera pályafutását a telekommunikációs szektorban kezdte, nyolc éven át foglalkozott IVR és mobil szolgáltatásokkal, majd 14 évet töltött médiaügynökségi oldalon különböző pozíciókban (Wavemaker, OMD, MediaCom, Havas Média) digitális és offline média területen egyaránt, olyan ügyfelekkel dolgozva például mint a Vodafone, P&G, Mercedes, IKEA, Bayer, Shell, Unicredit, Allianz, Kia, Hyundai, Emirates stb.. Aktív szervezője volt a MAKSZ és az IAB közösen indított képzéseinek, 2015-től közel 4 éven át vezette az IAB Oktatási Munkacsoportját. Meghívott előadó Digitális tematikában a Corvinus és a Budapesti Gazdasági Egyetemen, valamint a Budapesti Műszaki Egyetemen és az ELTÉ-n. 2019-ben visszatért a megbízói oldalra, jelenleg a  Nestlé digital & marketing managereként fő feladata az offline és online média-tervezés és vásárlás irányítása és felügyelete, a márkák segítése stratégiai és taktikai kérdésekben, valamint a média és digitális kompetenciák fejlesztése.

Kulcsszavak: IAB Hungary +céginfo

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05