A Tech Data hozzávetőleg 750 millió dollárt fordít a digitális transzformáció felgyorsítására

forrás: Prím Online, 2020. július 11. 09:40

Az Apollo Global Management magántőke-társaság befektetői által végzett akvizíciót követően a Tech Data bejelentette, hogy hozzávetőleg 750 millió dollárt tervez befektetni a digitális transzformációt elősegítő kezdeményezésekbe az elkövetkező öt évben. A beruházással a Tech Data azon stratégiáját kívánja erősíti, melynek célja azoknak az innovációknak a felgyorsítása, melyek révén sokrétűbb tapasztalatokat és magasabb fokú agilitást biztosíthatnak a vállalkozásoknak a technológiai ökoszisztéma minden területén.

„A Tech Data Apollo alapokon keresztüli akvizíciója jelentős mérföldkő vállalatunk történetében, és a támogatásuk révén – az előző évek gyakorlatát folytatva –, továbbra is a hosszú távú értékteremtésre koncentrálhatunk” – mondta el Rich Hume, a Tech Data vezérigazgatója. „Elkötelezettek vagyunk azon stratégiánk végrehajtása mellett, mely a Tech Data-t egy olyan vállalattá alakítja, amely működésbeli és kulturális téren egyaránt új sztenderdeket határoz meg az iparágunkban. Úgy véljük, hogy az Apollo felbecsülhetetlen értékű partnerünk lesz abban, hogy értékesítési partnereink hatékonyabban vihessék piacra azokat a technológiai termékeket és megoldásokat, amelyek jövedelmezőek lehetnek a szervezeteknek és gördülékenyebbé teszik a technológián nyugvó hálózatok kialakítását.”

 

A Tech Data digitális transzformációt elősegítő kezdeményezései olyan platformokra, automatizációs és analitikai megoldásokra irányulnak, melyek révén a vállalatok hatékonyan és teljeskörűen ki tudják szolgálni ügyfeleik gyorsan változó igényeit. A program magába foglalja egy hiperméretezhető digitális üzleti platform és egy felhő-alapú digitális piactér létrehozását, melyek megfelelően támogatják a Tech Data ambiciózus növekedési terveit és kiszolgálják a feltörekvő technológiai piacokat és fogyasztási modelleket.

 

„Az Apollo a Tech Data-ra, mint stabil, jelentős növekedési potenciállal bíró és további diverzifikációra alkalmas platformra tekint és mi elkötelezettek vagyunk azon befektetések mellett, amelyek e vízióra épülnek” – mondta el Kalsow-Ramos, az Apollo magántőke-partnere. „Az ötéves időtávra tervezett befektetés hozzájárul ahhoz, hogy a Tech Data hozzájusson azokhoz az erőforrásokhoz, amelyekkel egy nagyívű digitalizációs és innovációs programot indíthat, amellyel megváltoztathatja az értékesítési partnereivel és munkatársaival ápolt kapcsolatát.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15