Kulcs-Soft a válságálló magyar techcég

forrás: Prím Online, 2020. augusztus 29. 15:17

Az évek óta dinamikusan fejlődő Kulcs-Soft nem okozott csalódást a befektetési szektor szereplőinek, a piaci várakozások feletti eredményekről számolt be 2020. első féléves tőzsdei jelentésében.

Adózás előtti nyeresége 38%-kal volt magasabb az előző év azonos időszakához képest.

 

A KKV szektorra optimalizált szoftvertermékei a COVID időszak alatt több ezer vállalkozásnak tették lehetővé a távoli, illetve otthoni munkavégzésre történő gyors átállást. Felhő szolgáltatásból származó árbevétele 30%-kal, szoftverértékesítési árbevétele 20%-kal nőtt.

 

A cég társadalmi felelősségvállalását mutatja, hogy 30.000 hazai vállalkozásnak biztosítanak ingyenes online számlázó szoftvert, ebben a válságos időszakban.

 

 

Az elmúlt időszak bizonyította, hogy a legújabb technológiába invesztáló és ezekből piaci terméket fejlesztő cégek, képesek az ilyen váratlan és összetett gazdasági összeomlást okozó időszakot is eredményesen kezelni - nyilatkozta Szabó Ervin a vállalat vezérigazgatója.

 

A Kulcs-Soft azon kevés hazai cégek egyike, aki a COVID időszakra szakértői létszámbővítéssel válaszolt és új szoftvermegoldásokat hozott ki a vállalkozások működésének megkönnyítése érdekében. Legújabb fejlesztésük eredménye, hogy a könyvelők közvetlenül a NAV online számlarendszeréből dolgozhatják fel az adott vállalkozás bejövő és kiállított számláit.

 

A cég következő nagy lépése, hogy megjelenik a szlovák piacon online ügyviteli rendszerével. A cél, hogy tovább növelje nemzetközi piaci jelenlétét. Jelenleg 250.000 regisztráló vette használatba BizXpert nevű alkalmazását globális szinten.

Kulcsszavak: Kulcs-Soft +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50