Finoman elegáns, lélegzetelállítóan gyönyörű

forrás: Prím Online, 2021. január 10. 13:51

Talán ezzel a címmel jellemezhetnénk a Thomas Sabo ékszereit. Az 1984-ben alapított márka fő ismérve az elegancia, ami magával ragad. Legyen szó egy egyszerűbb darabról vagy éppen extravagáns ékszerről, a márka kínálatában jó eséllyel bárki megtalálja a megfelelőt. A márka termékei ráadásul tökéletesen alkalmasak a rétegzésre: ha nem tudsz dönteni, melyiket viseld, vedd fel hát mindet! 

A legújabb trendeknek megfelelően megtalálhatsz mindent, amire szükséged van. Az ékszerek és órák jól kombinálhatóak, ráadásul a charmoknak köszönhetően az egyedi megoldások száma végtelen. 

 

Medálok és charmok

 

Egy nyaklánc, karkötő vagy bokalánc attól lesz egyedi, ha a viselője medált is választ hozzá. A medál az idők kezdete óta része a nyakláncoknak, mindig jelent valamit. Megőriz egy emléket, halhatatlanná tesz egy pillanatot. A betűk, csillagjegyek abszolút szimbolikus jelentéssel bírnak, míg a különböző figurák jelképezhetik a házi kedvencet, a meghatározó utazási élményt, a kedvenc helyet, bármit. 

 

A medált, charmot régen amulettnek hívták, olykor varázserőt tulajdonítottak neki. Egy kiválasztott darab bizonyos helyzetben erőt adhat viselőjének. 

 

Karkötők és gyűrűk

 

A kéz ékszerei mindig feltűnést keltenek. A kezünk mindig “kéznél van”, ezáltal szem előtt is. Nemcsak az ápolt kezek, hanem az azokat díszítő ékszerek is jelentéssel, jelentőséggel bírnak. A legegyszerűbb jelkép a jegygyűrű és a karikagyűrű. Itt meghatározott a gyűrű formája, kivitelezése és az ujj, amin viselik.

 

Egy divatékszerként funkciónáló gyűrű esetében nincs semmiféle kikötés. A Thomas Sabo kínálatában lévő gyűrűk nem pusztán díszítőelemek. Akárcsak a medálok esetében, itt is meghatározó a szimbolika, amit az egyes termékek képviselnek.

 

A karkötők szintén szem előtt vannak, hiszen elegánsan tekerednek a csuklóra, kiemelve a kéz finomságát. A változatos, ízléses kivitelezés lehetővé teszi a halmozást ezeknél az ékszereknél is. A charmok itt jelennek meg a legmarkánsabban: nemcsak egy, hanem számos figurát el lehet helyezni a legkisebb karkötőn is.

 

A kézrevalókhoz sorolhatjuk az órákat is, hiszen egy szép darab öltöztet. Olykor nem is kíván más kiegészítőt egy szett, csak egy jól megválasztott karórát.

 

Nyakláncok és fülbevalók

 

A nyak az első pillantásra szem elé kerülő testrész. Találkozáskor a szemkontaktus után rögtön “bekeretezzük” az arcot, amelyhez hozzátartozik a nyak is, rajta a nyaklánccal. Egy jól kiválasztott darab memóriafogasként szolgálhat, segít felidézni a személyt. 

 

Az ékszerek ugyancsak alkalmasak a halmozásra. Különböző hosszúságú láncokkal bohókás, érdekes hatást kelthetünk.

 

Ugyancsak kellemes kiegészítő a fülbevaló, amely főleg a szemeket hangsúlyozza a ragyogása miatt. A szemszínhez és a ruha színéhez passzoló darab harmonikussá teszi a megjelenést.

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Egy forradalmi, izgalmas ajándék ötlet: quadot a gyereknek!

Amennyiben valaki unja már a sablonos játékokat, vagy azt, hogy a gyerek mindig a számítógép előtt ül, és kimozdítaná kicsit a komfortzónájából, akkor olykor szélsőséges döntést kell hozni! Aki ült már quadon, pontosan tudja, hogy ez nem más, mint első látásra szerelem. Az élmény pedig már a gyerekeknek is elérhető – természetesen biztonságos körülmények között.

2024. április 1. 22:37

Hasznos tanácsok Máltára utazóknak

Málta egy gyönyörű kis európai szigetország, mely több ezer éves múltjával, csodás látnivalóival, kellemes éghajlatával tökéletes helyszín nyaraláshoz, kikapcsolódáshoz. 

2024. április 1. 22:32

Hogyan tisztítsuk a felniket hatékonyan?

Az autó ápolása, karbantartása nélkülözhetetlen feladat. Ha nincs gazdája, az sok szempontból megbosszulhatja magát, ezért műszaki és esztétikai okokból is érdemes odafigyelni a tisztaságra. A látványos elemek mellett a sokat kapó, érzékeny részeket is érdemes gondozni, mint például a felniket.

2024. április 1. 22:27

A tökéletes vízparti élmény: mobilstégek a vízben

A vízparti élet legszebb pillanatai közé tartozik, amikor egy stégen szinte a víz felett sétálhatunk, napozhatunk vagy horgászhatunk. Sokan azt gondolják, hogy ez az élmény csak a nyaralók és a drága szállások kiváltsága, pedig könnyen megvalósítható mindenki számára.

2024. április 1. 22:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09