A Skanska egy dedikált alkalmazáson keresztül mutatja be új irodaprojektjét

forrás: Prím Online, 2021. március 2. 13:31

A Skanska új digitális platformot indított, mely bemutatja a budapesti H2Offices irodakomplexumot. Az új alkalmazás növeli a felhasználói élményt és innovatív módon mutatja be az irodatereket. A platform fejlesztésén keresztül a Skanska újabb lépést tesz az ingatlanpiac digitalizációjáért.

A Skanska és a CreatIT Solutions olyan platformot hozott létre, mely lehetővé teszi az érdeklődők számára, hogy biztonságos és fenntartható módon ismerhessék meg az irodakomplexumot, így teljes mértékben felváltja a nyomtatott brosúrákat. Az applikációt azzal a céllal hozták létre, hogy kielégítse a piac dinamikusan változó igényeit, ezzel zöldebbé, és a személyes találkozások, valamint az interakciók korlátozása idején is biztonságossá téve az irodai ingatlanok bemutatását.

 

 

A felhasználók egyetlen forrásból fedezhetik fel az irodakomplexum összes fontos részletét: az elhelyezkedést és a szolgáltatásokat, a látványterveket, a projektről készült filmet, a technikai jellemzőket, az alaprajzokat, az épületek fenntarthatósági- és biztonsági jellemzőit, valamint a környéken elérhető tömegközlekedési lehetőségeket.

 

 

„Az új digitális megoldásunkkal arra törekedtünk, hogy egyrészt megkönnyítsük az információkhoz való hozzáférést partnereink – ingatlanügynökök, bérlők és potenciális ügyfelek, valamint a széles nyilvánosság – számára, másrészt, hogy újabb lépéseket tegyünk a technológiai innovációban, és egyre kevesebb papírt használjunk. Folyamatosan szem előtt tartjuk az ügyfeleink igényeit, ezért már javában dolgozunk egy további izgalmas modulon, amely hamarosan elindul és várhatóan tovább fokozza a felhasználói élményt és az interaktivitást a H2Offices komplexum kapcsán” – mondta Katkó Károly, a Skanska magyarországi kereskedelmi fejlesztési üzleti egységének bérbeadási- és vagyonkezelési igazgatója.

 

 

Az applikáció minden érdeklődő számára elérhető iOS és Android rendszerekben.

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50