Új vezető a Schneider Electric gyöngyösi gyárában

forrás: Prím Online, 2021. május 13. 11:10

2021. március 1-től Siliga Tündét nevezték ki a Schneider Electric gyöngyösi gyára igazgatójának.

Az új gyárigazgató 7 éve csatlakozott a Schneider Electric magyarországi csapatához, ahol kezdetben az ellátási lánc tervezésén dolgozott. Ebben a pozícióban a vállalat szigetszentmiklósi, valamint holland, török és olasz elosztóközpontjainak készlettervezéséért, valamint az ezen központok által ellátott országok marketing osztályaival együttműködve az eladási tervek elkészítéséért felelős csapatot vezette. A következő 3 évben az acél termékek és alapanyagok beszerzésével foglalkozó csoportot irányította. 

 

A Schneider Electric előtt 19 évig a Philipsnél töltött be különböző pozíciókat, 2010 és 2013 között az ellátási láncért felelős vezetőként dolgozott.

 

Siliga Tünde 1994-ben végzett a Dunaújvárosi Főiskolán rendszerszervező szakon, majd 1998-ban MBA diplomát szerzett a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán. 

 

„Örömmel fogadtam a lehetőséget, hogy az általunk Prodax gyárnak hívott gyöngyösi telephely igazgatója legyek. Korábban 19 évet dolgoztam gyárban, a logisztika, beszerzés, tervezés területein, és az elmúlt évek során már hiányoltam a jól megszokott üzemi légkört, így ennek megfelelően nagy várakozással tekintek az új feladatomra. Hiszek az egyéni felelősségek mentén működő csapatmunkában, és abban, hogy a logikusan felépített terveket követve, biztos háttérrel, stabil környezetben egymást segítve tudjuk elérni a kitűzött célokat. Környezetünk és a gazdaság dinamikus változására adott válaszaink gyorsasága és minősége fogja meghatározni a piaci helyzetünket” - mondta el Siliga Tünde.

 

A Schneider Electric gyöngyösi gyára az energiamenedzsment digitalizációjában és az ipari automatizálási megoldásokban világszinten is meghatározó cég globális termelésében is speciális szerepet tölt be. Egyike annak a három üzemnek, amelyben a vállalat áramvezető síneket állít elő. A közel 240 embert foglalkoztató gyárban az elmúlt időszakban jelentős, többszáz millió forintos fejlesztések, bővítések indultak. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15