Ismerkedj meg a tündérkert különlegességével, és fogj neki megépítésének még ma!

forrás: Prím Online, 2021. június 1. 14:35

A tündérkertek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen mindamellett, hogy az ember megcsillogtathatja kreativitását, a kert csodás díszei lehetnek egy pillanat alatt. Amennyiben már láttál tündérkertet, te is biztosan beleszerettél a miniatűr építményekkel, a varázslatos figurákkal és a cuki kis kti bútorokkal tarkított világba.

Manapság már kész tündérkertet is vásárolhatsz a piacon, azonban sokkal nagyobb élmény, ha saját magad építed fel az általad megálmodott csodavilágot. Számos okot fel tudunk sorolni amellett, hogy miért építsd fel te a tündérkertet.

 

 

Miért építs tündérkertet?

 

Az első és leglényegesebb ok, hogy a tündérkertek megalkotása által kiélheted a kreativitásodat. Egy hosszú, munkával töltött nap után és a gyerekekkel való időtöltést követően alig várhatod, hogy elérkezzen a hétvége. A kiégés elkerülése végett hétvégén összeülhet a család és egy csodás lelki feltöltődés keretei között elkészíthetitek a tündéri kis birodalmatokat, amely rengeteg kreativitást, fantáziát és képzelőerőt igényel. Ezzel nem csak kikapcsolhatsz és feltöltődhetsz, hanem fejlesztheted a képességeidet is.

 

Nem kell egyből nagyban gondolkoznotok, akár egy kisebb kaspóval is kezdhetitek, amelybe 1-2 műnövény és néhány apró tündér kerül. Amennyiben több energiát éreztek magatokban, akkor akár a kertet is beépíthetitek rengeteg figurával, állatkával, bútorokkal és kültéri eszközökkel egyaránt. Sőt mi több, akár egy apró tavat is kiépíthetsz, hogy még élethűbb legyen a színtér. A közös munkával rengeteg új élménnyel lehettek gazdagabbak, amely magába foglalja a tervezés, az építés és az elkészült kert csodálását egyaránt. A gyerekek garantáltan imádni fogják az együtt töltött időt, mindemellett pedig megszerettetheted velük a kerti munkálatokat és a szabadban való tartózkodást is. 

 

Mit adhat egy tündérkert?

 

A tündérkert kiváló kerti dekorációként szolgálhat. A közös munka gyümölcseként élvezhetitek az otthonotok legékesebb és legértékesebb díszét. Akár kint, akár bent helyezitek el a tündérkertet, biztos, hogy egyedülálló lesz. Minden elemet ti raktatok hozzá, minden kis színtér a ti munkátokat dicséri. Így minden egyes ki darabkája a belefektetett munkát és szeretetet fogja sugallni. 

 

Nem csak a családod, de a szomszédok is meg fogják csodálni a mesterművet, és bezsebelhetsz pár dicséretet érte. Ezentúl nem lesznek unalmas napjaitok, mivel a tündérkert mindamellett, hogy odafigyelést és gondozást igényel - főleg akkor, ha élő virágokat is tartalmaz -, folyamatosan bővítheted. Így a szabadidődet mindamellett, hogy aktívan töltheted, egy új hobbit is magadénak tudhatsz. 

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Egy forradalmi, izgalmas ajándék ötlet: quadot a gyereknek!

Amennyiben valaki unja már a sablonos játékokat, vagy azt, hogy a gyerek mindig a számítógép előtt ül, és kimozdítaná kicsit a komfortzónájából, akkor olykor szélsőséges döntést kell hozni! Aki ült már quadon, pontosan tudja, hogy ez nem más, mint első látásra szerelem. Az élmény pedig már a gyerekeknek is elérhető – természetesen biztonságos körülmények között.

2024. április 1. 22:37

Hasznos tanácsok Máltára utazóknak

Málta egy gyönyörű kis európai szigetország, mely több ezer éves múltjával, csodás látnivalóival, kellemes éghajlatával tökéletes helyszín nyaraláshoz, kikapcsolódáshoz. 

2024. április 1. 22:32

Hogyan tisztítsuk a felniket hatékonyan?

Az autó ápolása, karbantartása nélkülözhetetlen feladat. Ha nincs gazdája, az sok szempontból megbosszulhatja magát, ezért műszaki és esztétikai okokból is érdemes odafigyelni a tisztaságra. A látványos elemek mellett a sokat kapó, érzékeny részeket is érdemes gondozni, mint például a felniket.

2024. április 1. 22:27

A tökéletes vízparti élmény: mobilstégek a vízben

A vízparti élet legszebb pillanatai közé tartozik, amikor egy stégen szinte a víz felett sétálhatunk, napozhatunk vagy horgászhatunk. Sokan azt gondolják, hogy ez az élmény csak a nyaralók és a drága szállások kiváltsága, pedig könnyen megvalósítható mindenki számára.

2024. április 1. 22:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09