Útnak indult a Yunex Traffic márka

forrás: Prím Online, 2021. július 26. 14:15

A korábbi Siemens Intelligens Közlekedési Rendszerek (ITS) új márkanevet vezet be Yunex Traffic néven, és július 1-jétől a Siemens Mobility új vállalataként működik. A vállalat egy gyors ütemben fejlődő piacon pozícionálja magát, ahol stratégiailag kihasználhatja piacvezető pozícióját az utak és városok számára kínált innovatív, intelligens és átfogó mobilitási megoldások terén. Világszinten Markus Schlitt vezérigazgató és Jan Villwock pénzügyi igazgató vezetésével a Yunex Traffic világos üzleti fókusszal és vállalkozói szabadsággal működik, saját növekedési stratégiáját követheti, stratégiai partnerségeket építhet, alakíthatja az iparág digitalizációját és aktívan előmozdíthatja a piaci konszolidációt.

„A Yunex Traffic indulása jelentős mérföldkövet jelent a Siemens Mobility útján. A mai gyorsan változó világban a vállalatoknak mindig képesnek és hajlandónak kell lenniük arra, hogy gyorsan és hatékonyan alkalmazkodjanak az új trendekhez, az ügyfelek preferenciáihoz és a változó piaci versenyfeltételekhez, és mi itt pontosan ezt tesszük. Úgy véljük, hogy a Yunex Traffic Markus és Jan szakértő vezetése alatt mostantól jobb helyzetben lesz ahhoz, hogy stratégiailag új lehetőségeket keressen, aktívan alakítsa a piacot, és biztosítsa azokat a beruházásokat, amelyek lehetővé teszik az üzletág növekedését" - mondta Michael Peter, a Siemens Mobility globális vezérigazgatója.

 

A több mint 600 millió eurós éves árbevétellel és az elmúlt években a megrendelések éves átlagos növekedési ütemének 8%-os növekedésével rendelkező egészséges vállalkozásként, a Yunex Traffic továbbra is vezető szerepet tölt be az adaptív forgalomvezérlés és irányítás, az út- és alagút-automatizálás, valamint a V2X és az úthasználati díjak (útdíjfizetés) intelligens megoldásai terén. A portfólió stratégiájának középpontjában az automatizálás és a digitalizáció áll, kihasználva a felhőalapú számítástechnika, az 5G és a mesterséges intelligencia nyújtotta lehetőségeket.

 

 

„A gyors népességnövekedés világszerte megterheli a nagyvárosok közlekedési rendszereit és úthálózatát, a forgalmi dugók, késedelmek és a légszennyezés növekvő szintjei pedig az életminőség romlásához vezetnek. A digitalizációval és a diszruptív technológiák alkalmazásával a Yunex Traffic aktívan alakítja a „mi következik a közlekedésben?" mozgalmat, lehetővé téve a városi és mobilitási üzemeltetők számára a forgalomirányítás intelligens optimalizálását és integrálását az egész világon. Ez nemcsak a mobilitás nagyobb fokú elérhetőségét és megbízhatóságát eredményezi, hanem a csökkentett károsanyag-kibocsátás hozzájárul a tisztább és élhetőbb városokhoz" - mondta Markus Schlitt, a Yunex Traffic globális vezérigazgatója.

 

A Yunex Traffic világszerte több mint 40 országban tevékenykedik, intelligens mobilitási megoldásait jelenleg a világ nagyvárosaiban használják, többek között Dubaiban, Londonban, Berlinben, Bogotában és Miamiban. A Yunex Traffic az egyetlen olyan beszállító, amely Európa, az Egyesült Királyság, Ázsia és Amerika összes főbb regionális szabványát képes kínálni.​

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05