HD-ra vált a Tarr Kft.-nél a Viasat Explore és a Viasat Nature

forrás: Prím Online, 2021. augusztus 9. 09:59

2021 augusztusának második hetében minőségi változást vezet be a Tarr Kft.: újabb 21 csatornát vált SD-ről HD-ra, emellett pedig kódolatlan időszakot is biztosít előfizetőinek. Így több mint tizenötezer háztartásban lesz részletgazdagabb felbontásban elérhető a Viasat World médiavállalat három tematikus csatornája: a sorozatoknak otthont adó Epic Drama, a Viasat Explore kaland- és a Viasat Nature természetcsatorna. Az átállásra számos műsorpremier várható!

2021. augusztus 9. és 11. között a ma már nyolc megyében (Baranya, Bács-Kiskun, Fehér, Tolna, Somogy, Vas, Veszprém és Zala) jelenlévő Tarr Kft. 44-ről 65-re emeli a HD-ban elérhető csatornák számát. A minőségi váltás a Prémium csomag előfizetői számára a rendkívüli kalandokat bemutató Viasat Explore és a természetet 360 fokban körbejáró Viasat Nature csatornát is érinti. A szolgáltató az SD-ről HD-ra történő átállást új, tematikusan rendezett csatornalistával is kíséri, így előbbi a 109., utóbbi pedig a 114. programhelyen lesz elérhető.

 

Augusztusban kódolatlan hetekkel is kedvez a Tarr előfizetőinek, a fent említett Epic Drama, Viasat Explore és Viasat Nature csatornák közkedvelt műsorait és kiemelt premierjeit így immáron HD-ban élvezhetik majd az érdeklődők. A médiavállalat a következő újdonságokkal várja a nyitott időszakot:

 

Epic Drama

Murdoch rejtélyei 12. évad, hétköznaponként 20:15-től: a 13 éve forgó, világszerte népszerű kanadai sorozat az 1890-es években játszódik. Központi figurája William Murdoch nyomozó, aki radikalizálja az akkori törvényszéki módszereket, így bevezeti többek között az ujjlenyomat-azonosítást, illetve a közvetett nyomok vizsgálatát, hogy megoldja a város legszövevényesebb gyilkosságait.

 

Manhattan 2. évad, csütörtökönként 21:45-től: a Primetime Emmy-díjas sorozat háttere a tudománytörténet egyik legnagyobb versenyfutása az idővel: a küldetés, hogy megalkossák a világ első atombombáját. Tették mindezt egy elszigetelt új-mexikói sivatagban, tudósokat családtagjaikkal telepítve oda, akiknek többsége nem volt tisztában azzal, milyen tervnek lett részese.

 

Viasat Explore

Ausztrál aranyásók új évad, augusztus 19-től csütörtökönként 21 órától: a dokumentumreality három elszánt aranyásó csapat mindennapi küzdelmét követi nyomom, akik életre szóló kockázatot vállaltak a nagy haszon reményében az ausztrál vadonban.

 

Tragacsot vegyenek új évad, augusztus 27-től péntekenként 20:15-től: kitárul a Yorkshire-i garázs ajtaja, ahol a Mathewson család évente 2000 klasszikus autót, valamint mindenféle ritka és veterán motort, illetve emléktárgyat pimpel fel, majd bocsájt árverésre.

 

Viasat Nature

Vad Kína Ray Mears-szel, vasárnaponként 14:15-től: a kalandtúrán Kína hét különböző táját és azok lenyűgöző vadvilágát ismerhetjük meg, valamint beleláthatunk a helyiek tájjal ápolt szoros kapcsolatába.

 

A világ legfurcsább csodái, augusztus 14-től szombatonként 15 órától: a sorozat a legmodernebb tudományos eszközöket bevetve bogozza ki bolygónk néhány legkülönösebb történetét.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megjelent a világ első unalmas telefonja

A Heineken a street kultúra ízlésformálójával, a Bodegával együttműködve bemutatta a Human Mobile Devices (HMD) által gyártott "The Boring Phone" készüléket.

2024. április 18. 13:15

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Kerti bolt: az eMAG új, online üzlet az üzletben koncepciója több mint 100 ezer termékkel

Kerti bolt néven az eMAG új, bolt a boltban online koncepcióját indította útjára a webáruházában, amely mintegy 100 ezer-féle kertészeti terméket kínál, és kényelmesebb böngészési élményt nyújt e kategória termékei között. Értékesítési statisztikái szerint egy átlagos magyar vásárló átlagosan mintegy 24.000 forintot költ online vásárolt kertészeti termékekre – a legtöbb ilyen terméket május hónapban értékesíti a cég.

2024. április 18. 09:59

Jövőbe mutató adatvizualizációs megoldások az SAP és az IFUA Horváth versenyén

Kihirdették az SAP Hungary és az IFUA Horváth adatvizualizációs versenyének nyerteseit. Ötven csapat mérte össze tudását az egyetemi és vállalati szférából. A versenyzőknek az SAP új döntéstámogató eszköze, az SAP Analytics Cloud (SAC) segítségével kellett a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által biztosított adatokból látványos és lényeges összefüggéseket bemutató adatelemzéseket készíteniük és prezentálniuk. 

2024. április 17. 19:55

Facility managementben erősít az ICON

Három kiemelkedő épülettel, két irodaházzal és egy logisztikai ingatlannal bővült az ICON Real Estate Management ingatlanüzemeltetési portfoliója. A BEM Irodaház, a D2 Szabadkikötő, és az ELTE egyik megújult ingatlanja nem csupán az építészeti megoldásaik tekintetében példaértékűek, de a fenntarthatóság és az energiahatékonyság terén is úttörő megoldásokat alkalmaznak.

2024. április 17. 18:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09