A szépségápolás elengedhetetlen kellékei

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 1. 13:10

Minden szakmában fontos, hogy hozzuk a kellő professzionalitást, s ebben a rendelkezésre álló eszközök is segítenek nekünk. A kozmetikai, körmös szakmában például minden kelléknek megvan a maga szerepe.

De milyen elengedhetetlen munkaeszközökre lesz szükségünk? Nos, kezdhetjük mindjárt a szikepengével. A következő pár sorban kicsit komolyabban körbejárjuk a témát és megtudhatod, hogy milyen előnyei vannak ezen kozmetikai szerszámoknak.

 

Kozmetikai munkaeszközök - Mire van szükség?

 

Manapság csak olyan helyre mennek vissza a kliensek, ahol elégedettek voltak a szolgáltatás minőségével. Valószínűleg te sem éreznéd máshogy. Éppen ezért, szolgáltatóként neked is ügyelned kell a részletekre. A fizikai környezet és az emberekkel való bánásmód mellett azonban a tárgyi eszközök minőségére is nagy hangsúlyt kell fektetni. 

 

A műkörömépítő kellékek között mindennek szerepelnie kell. Ilyen például a bőrfeltoló, a bőrnyeső, a kaparó, a spatula, az olló, a reszelő, a szike, na és persze a lakkok és a díszítőkellékek. Ha ezeket megtalálod az eszköztáradban, akkor egy lépéssel közelebb vagy a tökéletes köröm kialakításához. 

 

A szike szerepe

 

A szikéről mindenki hallott már, ha máshonnan nem is, legalább az egészségügyi területről. Ezekhez általában eldobható szikpengéket szereznek be, így egy használatot követően cserélhetjük is azt. 

 

A szikepengét nem merőlegesen, hanem párhuzamosan érdemes használni. A használatot követően el is dobhatjuk, ezeket viszont a veszélyeshulladék-gyűjtőbe kell dobni. 

Ami a legjobb, hogy ezeket nem kell élezni, és steril munkakörülményeket teremtenek. A hátránya talán a penge folyamatos cseréje.

 

Amennyiben neked is be kell szerezned a legfontosabb munkaeszközöket, akkor keresd fel Kések Ollók Webáruház kozmetikai eszközeit!

 

Minőségi szikepengék

 

A szikepenge cseréje tehát két szempontból is fontos, egyrészt megteremtjük segítségével a megfelelő higiéniás feltételeket, másrészt folyamatosan biztosíthatjuk a minőségi munkát. De mi is a helyzet ezekkel a pengékkel? Milyen márkájú darabokat érdemes beszerezni? 

 

Vannak különféle típusú és méretű pengék, amelyekhez más és más pengék illenek. Kapható a piacon egyenes és hajlított penge. A BBraun szikepengék olyan Aesculap steril, orvosi pengék, amelyek mindig élesek.

 

Ezeket a pengéket általában egy csomagban kapjuk kézhez, így az élezési költségeken sokat spórolhatunk is. A biztonságos pedikűrözéshez pedig te magad választhatod ki a megfelelő méretű eszközt. 

 

Ne feledd, hogy a jó munka a minőségi eszközökkel kezdődik! Ne hagyd az utolsó pillanatra a bevásárlást! Látogasd meg te is a Kések Ollók Webáruház kínálatát!


 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Egy forradalmi, izgalmas ajándék ötlet: quadot a gyereknek!

Amennyiben valaki unja már a sablonos játékokat, vagy azt, hogy a gyerek mindig a számítógép előtt ül, és kimozdítaná kicsit a komfortzónájából, akkor olykor szélsőséges döntést kell hozni! Aki ült már quadon, pontosan tudja, hogy ez nem más, mint első látásra szerelem. Az élmény pedig már a gyerekeknek is elérhető – természetesen biztonságos körülmények között.

2024. április 1. 22:37

Hasznos tanácsok Máltára utazóknak

Málta egy gyönyörű kis európai szigetország, mely több ezer éves múltjával, csodás látnivalóival, kellemes éghajlatával tökéletes helyszín nyaraláshoz, kikapcsolódáshoz. 

2024. április 1. 22:32

Hogyan tisztítsuk a felniket hatékonyan?

Az autó ápolása, karbantartása nélkülözhetetlen feladat. Ha nincs gazdája, az sok szempontból megbosszulhatja magát, ezért műszaki és esztétikai okokból is érdemes odafigyelni a tisztaságra. A látványos elemek mellett a sokat kapó, érzékeny részeket is érdemes gondozni, mint például a felniket.

2024. április 1. 22:27

A tökéletes vízparti élmény: mobilstégek a vízben

A vízparti élet legszebb pillanatai közé tartozik, amikor egy stégen szinte a víz felett sétálhatunk, napozhatunk vagy horgászhatunk. Sokan azt gondolják, hogy ez az élmény csak a nyaralók és a drága szállások kiváltsága, pedig könnyen megvalósítható mindenki számára.

2024. április 1. 22:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09