A CareAR további innovációkat és felvásárlást jelentett be

forrás: Prím Online, 2021. december 10. 11:07

Novemberben, a kaliforniai Santa Clara-ban tartott Augmented World Expo-n a CareAR, A Xerox Company – a kiterjesztett valóságot (AR) és mesterséges intelligenciát (AI) alkalmazó vizuális támogató platformmal rendelkező vállalat, amely a szakértelemhez valós idejű hozzáférést biztosít az ügyfelek, az alkalmazottak és helyszíni technikusok számára – bejelentette a CareAR Instruct és a Drone support elindítását, valamint a CraftAR felvásárlását.

 

A CareAR Instruct debütálása

A CareAR Instruct egyedülállóan alkot és konszolidál mindenféle, kontextussal szállított oktatási tartalmat, ezzel lehetővé téve az önmegoldó és önkiszolgáló élményt. Az új és meglévő 2D-s és 3D-s tartalmakat, beleértve a PDF-fájlokat, a tudásbáziscikkeket és a videókat, vizuálisan megjeleníti egy személyre szabott, AR-alapú, önvezérelt oktatási munkamenetben. A mesterséges intelligencia által támogatott vizuális állapotfelismerés az Instruct kínálat része, amely biztosítja, hogy minden lépés megfelelően és következetesen kerüljön végrehajtásra, lehetővé téve a rendkívül pontos eredményeket.

 

 

„A piaci potenciál hatalmas, és a visszajelzések elképesztőek. Függetlenül attól, hogy kicsomagolásra, alkatrészcserére vagy a szükséges lépések sorozatának követésére használják a telepítési vagy karbantartási műveletek során, a CareAR Instruct mind az ügyfeleket, mind a szakképzett műszaki szakembereket gazdagabb képességekkel ruházza fel ezen feladatok elvégzésére” – mondta Chetan Gandhi, a CareAR Chief Product Officer-e. „A CareAR Instruct egy intuitív és hatékony eszköz, amely növeli a felhasználók intelligenciáját azáltal, hogy szükség esetén azonnal elérhetővé teszi a tudást."

 

 

A CraftAR felvásárlása

A CraftAR egy vezető képfelismerő platform, amely AR-rel gazdagított élmények létrehozására, kezelésére és átadására szolgál. A CraftAR rendkívül egyszerű megközelítést tesz lehetővé a képfelismerés és AR-élmények alkalmazásokba ágyazása során, ami magával ragadó AR-élményt nyújt. A CraftAR felvásárlása tovább erősíti a CareAR képességeit a szolgáltatási-, támogatási-és marketingélmények gazdag vizualizációjának biztosításában.

 

Drone Support

A CareAR most már a drónokat is vizuális AR-rel támogatja, tovább bővítve a támogatott eszközök körét az asztali számítógépektől a drónokig, beleértve a mobiltelefonokat, táblagépeket és okosszemüvegeket. A több résztvevős vizuális AR kollaborációs munkamenet lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy valós időben érzékeljék, mit lát a drón, így megalapozottabb döntéseket hozhatnak. A Drone Support vizuális hozzáférést biztosít a nehezen elérhető helyekhez, például hidakhoz, tornyokhoz és háztetőkhöz. Biztonsági szituációkban az elsősegélynyújtók is hasznát vehetik a dróntámogatásnak. Az AR-rel való vizuális együttműködés és a földrajzi helyadatok feldolgozásának képessége a szervíz és a támogatottság új szintjeit biztosítja. Ezenkívül a CareAR Drone Support élő HD videót, képek és felvételek tartalomrögzítését biztosítja kiterjesztett szolgáltatásként vagy támogatási munkafolyamatként.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05