Mintegy 105 milliárd forint értékű keretmegállapodás részese a Delta Systems Kft.

forrás: Prím Online, 2021. december 12. 17:44

Jelentős, mintegy 105 milliárd forint értékű keretmegállapodás nyertese a Delta Systems Kft., a Delta Technologies Nyrt. 100 százalékos tulajdonú leányvállalata. A rendszerintegrátor társaság a Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) által indított, IT biztonságtechnikai termékek és szolgáltatások szállítására és integrálására vonatkozó uniós közbeszerzési eljárásban közös ajánlattevőként más iparági szereplőkkel konzorciumban vett részt.

A DKÜ által meghirdetett, közel 105 milliárd forintos keretmegállapodás vonatkozásában a Delta Systems Kft. közös ajánlattevőként további kettő, a társaságtól független gazdasági szereplővel alkotott konzorciumban került nyertesként kihirdetésre.

 

A megbízás szerint a társaság IT biztonságtechnikai termékek beszerzését, beállítását és beüzemelését látja el. A keretmegállapodás összesen 42 termék-, illetve szolgáltatáskategóriára, többek között vállalati tűzfal-, vírusvédelmi- és tartalomszűrő eszközök, valamint megoldások szállítására vonatkozik.

 

A megállapodások nem kínálnak automatikusan megrendeléseket, a DKÜ által kiszolgált intézmények felmerülő igényeik alapján versenyeztetik újra a beszerzéseket a keretmegállapodásban szereplő szállítók között. A lebonyolításáért felelős Digitális Kormányzati Ügynökséggel megkötésre kerülő keretmegállapodás a hatályba lépéstől számítva 39 hónapos időtartamra jön létre, de legfeljebb a fenti szállítási keretösszeg kimerüléséig.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05