A Dell Technologies és az Amazon közösen gondoskodik az adatok védelméről

forrás: Prím Online, 2021. december 14. 13:48

A Dell Technologies és az Amazon.com, Inc. vállalata, az Amazon Web Services, Inc. (AWS), bejelentette a Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery for AWS megoldást. Az AWS Marketplace-en az ügyfelek megvásárolhatják és könnyedén üzembe helyezhetik a Dell cyber recovery megoldását. Az új megoldással a cégek megvédhetik az adataikat, és elzárhatják őket a zsarolóvírusok jelentette fenyegetéstől. 

A Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery for AWS többrétegű védelemmel és modern megközelítéssel teszi lehetővé az AWS-ügyfelek számára, hogy gyorsan és magabiztosan állíthassák helyre az üzleti folyamataikat egy kibertámadást követően. A megoldás izolálja az ügyfelek kritikus adatait a támadásnak kitett felületekről, és egy biztonságos, automatizált üzemeltetési szeparációval (air gappel, „légréssel”) fizikailag és logikailag is elkülöníti őket. A hagyományos biztonsági mentés megoldásoktól eltérően ez az izolációs módszer ellehetetleníti a hozzáférést a mentett adatokhoz.

 

 

 

Mivel a cégek különböző informatikai infrastruktúrákat építenek a nyilvános felhőben és helyszíni környezetekben, fejlett adatvédelmi megoldásokkal javíthatják a biztonságos adattárolást. 2021-es Dell Technologies Global Data Protection Index felmérésben megkérdeztek 1000 informatikai döntéshozót, akik szerint a cégek 67%-a nem bízik abban, hogy egy kibertámadás esetén az összes üzletileg kritikus adat helyreállítható. A Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery for AWS segít az ügyfeleknek kezelni a zsarolóvírusok és egyéb kibertámadások egyre növekvő fenyegetését.

 

A Dell Technologies legújabb adatvédelmi megoldása, már megvásárolható az AWS Marketplace-en, ahol könnyedén megtalálhatók, tesztelhetők, megvásárolhatók és üzembe helyezhetők az AWS-en futó szoftverek. Így az ügyfelek gyorsan hozzáférhetnek a Dell AWS-hez készült adatvédelmi megoldásaihoz.

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50