Akár egy órán belül megjavított mobiltelefon?

forrás: Prím Online, 2021. december 22. 14:17

A szociális hálónktól, barátaink, munkatársaink, üzleti kapcsolataink elérhetőségén át a navigációig minden fontos ügyünk és applikációnk mobiltelefonunkon keresztül érhető el. A készülék meghibásodása nemcsak időveszteséggel, de anyagi és érzelmi veszteséggel is járhat, mert lemaradhatunk egy fontos eseményről, üzenetről vagy éppen nem tudunk utánanézni egy lényeges információnak.

Természetesen minél előbb szeretnénk, hogy a világ visszazökkenjen a rendes kerékvágásba, hogy minden rendelkezésre álljon és visszakapjuk megszokott kommunikációs felületeinket, bevált információs csatornáinkat. 

 

Gyors és szakszerű segítség

 

Nagy megkönnyebbülés, ha találunk egy olyan szervizt, ahol az iPhone-tól, a Samsungon, Huaweien, Sony-n, LG-n át a Xiaomiig a legtöbb fajta mobiltelefon szervizelésére megoldást nyújtanak. Megnyugtató az is, hogy legyen szó a kijelző, az akkumulátor, a hangszóró cseréjéről vagy más funkcionális szervizfeladatról, akár egy órán belül megjavítják készülékünket. Egy olyan szerviz esetén, ahol több mint 10 év tapasztalat birtokában, szoftver és hardver problémákat egyaránt megoldani tudó szakemberek állnak rendelkezésre, biztosak lehetünk abban, hogy optimális megoldást találtunk mobiltelefonunk szervizelésére. Ha mindehhez megfizethető áron, 6 hónap garanciával és adott esetben cseretelefon biztosításával jutunk, ne vesztegessük tovább az időnket szervizkereséssel.

 

Az ideális szerviz

 

Több mint 12 ezer elégedett ügyfél és több mint 15 ezer megjavított készülék garancia a gyors és szakszerű segítségre: a GSM Pont mindezt nyújtja. A szerviz több mint 12 éve veszi le ügyfelei válláról a telefonmeghibásodás okozta nyűgöket, és zökkenti vissza a rendes kerékvágásba a megkönnyebbült mobiltelefon-tulajdonosok mindennapjait. A GSM Pont szakemberei a nonstop képzésnek köszönhetően naprakész tudással rendelkeznek. A szerviz széles raktárkészletével expressz sebességgel orvosolja a felmerülő problémákat. A maximális minőség támogatója a partnerhálózat, melynek révén a lehető leggyorsabban megy a tartozékok beszerzése, ráadásul megfizethető áron, 6 hónap garanciával, adott esetben cserekészülék biztosításával.

 

Hol található a szerviz?

 

Jó hír, hogy ezentúl nem csak Pesten, hanem Budán is elérhető a GSM Pont szerviz szolgáltatása. 

 

Hab a tortán: a GSM PONT állatbarát bolt

 

Magyarországon még csak csírájában vannak jelen az állatbarát boltok. A GSM Pont szervizei ebben is az élen járnak. Ha állatbarát és boldog kutyatulajdonos vagy, hab a tortán, hogy kutyádat is magaddal hozhatod a GSM Pont Buda és Pest szervizpontjára is, mert mindkét üzlet állatbarát.

Kulcsszavak: szerviz mobiltelefon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05