A Starschema nyerte "Az év legsikeresebb ICT-cége 2021" díjat

forrás: Prím Online, 2022. március 2. 11:09

Idén márciusban hatodik alkalommal hullt le a lepel az év legsikeresebb ICT- cégek TOP 52-es listájáról, amelyet hagyományosan az ITBusiness&Technology szezonnyitó rendezvény díjátadó estjén hozott nyilvánosságra az ITBUSINESS. „Az év legsikeresebb ICT-cége 2021” díj egy olyan szervezethez került, ami 2006-ban üstökösként robbant be a hazai IT-piacra. A beérkezett 2507 olvasói szavazat alapján az Az „Employer of the Year 2021” díjat pedig egy jól ismert nemzetközi nagyvállalat vitte haza. 

Hatodik alkalommal hirdette ki az ITBUSINESS (ITB) hazánk legsikeresebb ICT-cégeinek TOP 52-es listáját a szektor évadindító konferenciáján, az ITBusiness&Technology 2022 – Hibrid verseny küszöbén rendezvényen, ahol a két díj is gazdára talált. 

 

„Az év legsikeresebb ICT-cége 2021” díjat a Szilícium-völgyben is jól ismert hazai tech-cég, a Starschema vitte haza. A főként az Egyesült Államokban és Európában szolgáltatást nyújtó cég állandó ügyfelei között olyan emblematikus nevek szerepelnek, mint a Facebook vagy a Disney, de az egyik legkedveltebb streaming szolgáltató a Netflix is ide tartozik. A közöség és zsűri számára nem volt kérdés, hogy idén a Starschema a befutó.

 

A közönségszavazás abszolút győzte az SAP Hungary lett. A cég 2507 vokssal, és egy látványos véghajrával, a dobogó legfelső fokán zárta a négy héten át tartó szavazást, ezzel elnyerve „Az „Employer of the Year 2021” díjat. 

 

 

Az legsikeresebbnek ítélt 52 céget felvonultató toplistát az itbusiness.hu oldalon tekinthetik meg. 

 

A nagyszabású, offline és online is követhető díjátadó estet – akárcsak a korábbi években – egy szakmai nap is megelőzte, ahol hat különböző blokkban, szerteágazó és változatos témákat jártak körül a meghívott előadók és az ICT-szakma prominens képviselői. 

 

„A konferencia sikere jól mutatja, hogy a hibrid működés stratégiai, technológiai, emberi és biztonsági aspektusai a vállalatvezetők érdeklődésének homlokterében állnak. Mindenki szeretné tudni, miként lehet boldogulni, mire kell figyelni a kialakulóban lévő hibrid világban. Az alkalmazkodókészség, az állandó változásra való képesség elengedhetetlen tulajdonsággá vált egyéni és vállalati szinten egyaránt, úgy a média, mint az infokommunikáció világában” – mondta el a rendezvény kapcsán Schopp Attila, az ITBUSINESS főszerkesztője.

Kulcsszavak: ITBUSINESS Starschema

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05