George Zhao vezérigazgató gondolatai a HONOR jövőbeni céljairól

forrás: Prím Online, 2022. március 18. 11:23

George Zhao a HONOR vezérigazgatója a márka ambícióiról, csúcskategóriás termékeinek stratégiájáról és a jövőt meghatározó trendekről is beszámolt az MWC-n a CNET-nek adott interjúban.

A HONOR nemzetközi technológiai márka az MWC 2022-n rendezett, csúcskategóriás termékeket bemutató eseményét követően 29 alkalommal kapta meg az „MWC legjobbja” elismerést. A díjak tovább erősítik a márka nemzetközi elismertségét. George Zhao, a vállalat vezérizgatója hozzátette, célja, hogy a HONOR ikonikus, nemzetközi márkává váljon.

 

„Számunkra az a legfontosabb, hogy csúcskategóriás készülékeket fejlesszünk, és olyan felhasználói élményt kínáljunk, ami túlmutat azon, amit a legnépszerűbb okostelefonok nyújtanak” – mondta George Zhao. A HONOR Magic4, az új csúcskategóriás széria, innovatív technológiai megoldásoknak köszönhetően áttörést ért el a kijelző, a kamera, a teljesítmény és az adatbiztonság terén. 

 

„A mobilpiac innovációját napjainkra egyfajta lassulás jellemzi, a HONOR viszont eltökélten dolgozik azért, hogy újat mutasson az iparágban.” Zhao az interjú során azt is hozzátette, a felhasználói kérésekre adott hatékony válaszokat ugyanolyan fontosnak tartja, mint a technológiai innovációt.

 

Ezt a hozzáállást jól példázza a HONOR első hajlítható csúcskészüléke, a Magic V. Ez a termék volt Zhao első jelentős döntése a termékfejlesztésben a HONOR függetlenné válását követően. „A gyártást tekintve ez a legbonyolultabb termékünk. Ugyanakkor meg akartuk mutatni az iparágnak, hogy a HONOR nem csak képes versenybe szállni ebben a termékkategóriában, de más vállalatoknál jobbat tud alkotni.”

 

A saját fejlesztésű, vékony, „waterdrop” zsanérszerkezetnek köszönhetően a HONOR Magic V a legvékonyabb befelé hajlítható telefon, kijelzője kompromisszumoktól mentes élményt nyújt. A termékbejelentés híre jelentős keresletet ébresztett a készülék iránt. Zhao biztos abban, hogy a hajlítható telefonok teljesen megszokottá válnak, a HONOR Magic V pedig az első sorból indul a piacvezető szerepért.

 

 

A HONOR folyamatos technológiai innovációját Zhao a csapat „can do” hozzáállásának tulajdonítja. „Folyamatosan keresik a legjobb megoldásokat. Azt mondják, a HONOR képes megoldani a kihívásokat, kezelni a nehézségeket és a problémákat. Ez a pozitív hozzáállás valójában a vállalat jövőjét jelenti” – tette hozzá Zhao.

 

A HONOR Magic V mellett a vállalat más okostelefonokkal, táblagéppel, laptopokkal és egyéb kiegészítőkkel is jelen van a piacon, erősítve Zhao ígéretet, miszerint „minden területen versenybe tudunk szállni az iparág vezető szereplőivel.”

 

A HONOR a folyamatos innováció elősegítésére együttműködik olyan iparági partnerekkel, mint például a Qualcomm. „A HONOR számít nemzetközi partnerei” – erősítette meg Zhao. A Qualcommal való együttműködés kapcsán elmondta, hogy „a két vállalat K+F területe minden eddiginél szorosabb kapcsolatban áll egymással”, hogy a lehető legjobbat biztosíthassák a felhasználóknak.

 

A HONOR Magic4 széria az egyik első telefon, ami a Qualcomm legújabb 5G Snapdragon 8 Gen 1 processzorával érkezik, így csúcskategóriás teljesítményt biztosít játék, fényképezés, valamint biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások terén. 

 

„Rendkívül hálásak vagyunk, és büszkén tekintünk a két vállalat együttműködésre, ami nagyszerű készülékek fejlesztéséhez járult hozzá” – mondta el Cristiano Amon, a Qualcomm elnöke és vezérigazgatója.

 

Az elnyert díjak és elismerések 2022 egyik legizgalmasabb Android telefonjaként hivatkoznak a HONOR Magic4 Pro-ra. A jövőben a HONOR kiaknázza a virtuális valóság, a kiterjesztett valóság, a mesterséges intelligencia és a feltörekvő technológiában rejlő lehetőségeket, amik beépíthetőek az okostelefonokba. 

 

“A HONOR már vizsgálja a kevert valóság (mixed reality) és a metaverzum szempontjainak megfelelő termék tervezésének lehetőségét. Ezzel kapcsolatban minden az időzítésen múlik.” – tette hozzá Zhao.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05