Volna mit javítani a szexuális életeden?

forrás: Prím Online, 2022. május 1. 13:03

Hiába, az ember már csak ilyen. Ha nincs partnere, akkor partnerre vágyik, ha pedig már megvan a partner, akkor a minél fantasztikusabb együttléteket tűzi ki célul. Te is így vagy ezzel? Nyugi, nem vagy egyedül!

Bizonyított tény ugyanis, hogy azok a párok, akik a szexuális életüket érintő problémákat a szőnyeg alá söprik, nagyobb számban hidegülnek el egymástól, és mennek szét, mint azok, akik hajlandóak félretenni az előítéleteket, a rossz érzéseket, és együtt megbeszélve a problémás részeket, közösen megoldást keresnek.

 

A Pajkos Pajtás csapata is megerősített minket abban, hogy azok a párok, akik eddig eljutnak, sokszor veszik igénybe a szolgáltatásaikat, és mindez éppen azt eredményezi, amire eredetileg vágytak: élvezetes, gátlásoktól mentes együttlétet, ami mindkét félnek örömet okoz.


 

Lehet a kakasgyűrű is megoldás!

 

Most valószínűleg kikerekedett szemmel nézel magad elé, és már készülsz rákeresni, hogy mit is takar a kakasgyűrű. Segítünk! Ez ugyanis nem más, mint a péniszgyűrű arra utaló neve, hogy használatával minden kakas hangosabban kukorékol! Felkeltettük az érdeklődésed?

 

A mai világ nem igazán kedvez a férfiaknak, hiszen a felgyorsult életmód, a stressz, az ezer különböző inger mind-mind jócskán szerepet játszik abban, hogy egyre több embert gyötör merevedési zavar. 

 

Nem mondjuk, hogy arra a péniszgyűrű az egyetlen megoldás, hiszen sokszor egészségügyi vizsgálatok, gyógyszerek is szükségesek, de ha simán csak nehezebb időszakon mész át, és olykor akad merevedési problémád, akkor a nemi szerved köré húzható gyűrű a vér megfelelő helyen tartásával megoldja a kellemetlen probléma.

 

Ha úgy érzed, felpezsdítenéd a hálószobai életet, ha szeretnéd, hogy az együttlétek az örömről, nem pedig az aggodalomról szóljanak, akkor mindenképpen szerezd be egy számodra szimpatikus péniszgyűrűt a Pajkos Pajtás kínálatából!

 

Miért jó a segédeszközöket hadba állítani?

 

Persze a merevedés fenntartása az elsődleges cél, de ha közben feloldódnak a pszichés gátak is, az már hatalmas előny. Nincs olyan férfi a földön, akit ne gyötörne a félelem, hogy épp a legszükségesebb időben nem tudja majd megmutatni a férfiasságát. Ha ez a félelem megszűnik, máris lehet az együttlétre koncentrálni, és persze a partneredre.

 

Gondoltad volna, hogy a gyűrű használata neki is kedvezhet? Ma már ugyanis számos olyan darabot lehet kapni, amely az érzékeny női részeket izgatja, így szíved választottját akár dupla örömben is részesítheted.

 

Persze a higiéniai előírások betartásán túl fontos az is, hogy csak a biztonságosan előírt ideig hagyd magadon az eszközt, hogy az öröm nehogy ürömmé változzon.

 

Készülj fel a fülledt nyári éjszakákra!

 

Ugye megkönnyebbültél, hogy van megoldás a problémádra? Most már igazán nincs más hátra, mint az, hogy beszerezz minden szükséges eszközt, és a fülledt nyári éjszakákat, amikor amúgy is alig tűrünk meg magunkon ruhadarabokat, azzal töltsétek, hogy újra felfedezitek egymást, és az élvezet csodás magasságaiba juttatjátok el magatokat, szerelemben, minden nehézségen túljutva!


 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Egy forradalmi, izgalmas ajándék ötlet: quadot a gyereknek!

Amennyiben valaki unja már a sablonos játékokat, vagy azt, hogy a gyerek mindig a számítógép előtt ül, és kimozdítaná kicsit a komfortzónájából, akkor olykor szélsőséges döntést kell hozni! Aki ült már quadon, pontosan tudja, hogy ez nem más, mint első látásra szerelem. Az élmény pedig már a gyerekeknek is elérhető – természetesen biztonságos körülmények között.

2024. április 1. 22:37

Hasznos tanácsok Máltára utazóknak

Málta egy gyönyörű kis európai szigetország, mely több ezer éves múltjával, csodás látnivalóival, kellemes éghajlatával tökéletes helyszín nyaraláshoz, kikapcsolódáshoz. 

2024. április 1. 22:32

Hogyan tisztítsuk a felniket hatékonyan?

Az autó ápolása, karbantartása nélkülözhetetlen feladat. Ha nincs gazdája, az sok szempontból megbosszulhatja magát, ezért műszaki és esztétikai okokból is érdemes odafigyelni a tisztaságra. A látványos elemek mellett a sokat kapó, érzékeny részeket is érdemes gondozni, mint például a felniket.

2024. április 1. 22:27

A tökéletes vízparti élmény: mobilstégek a vízben

A vízparti élet legszebb pillanatai közé tartozik, amikor egy stégen szinte a víz felett sétálhatunk, napozhatunk vagy horgászhatunk. Sokan azt gondolják, hogy ez az élmény csak a nyaralók és a drága szállások kiváltsága, pedig könnyen megvalósítható mindenki számára.

2024. április 1. 22:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50