Mit szólsz a legmenőbb, 2022-es nyári szettekhez?

forrás: Prím Online, 2022. augusztus 1. 11:20

Vannak olyan márkák, amelyek mindig a legjobb termékeket kínálják vásárlóik számára. A lábbelik területén például elsődleges a kényelem, de ennek a komfortérzetnek nem szabad a design rovására mennie. A legújabb stílusirányzatok a divat szerelmeseit teljesen elveszik a lábukról.

Tarts velem és tudd meg, hogy melyek azok a cipőmárkák 2022-ben, amelyek komplett szettekkel állnak elő!

 

Szettből szettbe

 

A divatmárkák napjainkban már tudják, hogy nem elég néhány csinos darabot a piacra dobni, hiszen emögött lennie kell minőségnek és technológiának is. Az okosabbak már továbbfejlesztik a kínálatukat és menő szettekkel rukkolnak elő. A LifeStyleShop webáruház Rieker cipői között akár ilyenekkel is találkozhatunk, ha nyitott szemmel járunk. 

 

A prémium kategóriás lábbelik mellett tehát manapság a kiegészítők kínálata egyre szélesebb lett, hiszen jól tudjuk, milyen erővel bír az, amikor a cipő passzol a táskához. Ezek a szettek bármilyen lábbelivel jól mutatnak, legyen szó sneakerről, papucsról, szandálról vagy alkalmi cipőről.

 

A szettek mindig jól mutatnak, de különösen nyáron kedveljük őket, hiszen ilyenkor nem takar semmi minket, és tökéletesen látszik a tökéletes megjelenésünk. 

 

Vagány, nőies Rieker szettek a láthatáron!

 

2022-ben igazi szett gyöngyszemek hívogatják a hölgyeket. Tudom, tudom, mert én is így érzek, az megint más dolog, hogy lassan a cipősszekrényben nem lesz hely. Na de lássuk csak, mit hozott idén a Rieker!

 

Mit szólnál egy mustársárga szetthez? Igen, napjainkban ez a szín nagyon divatos és mondanom sem kell, hogy többféle árnyalata létezik. A vagány sportcipők között például halványabb darabok egyaránt akadnak, de a sötétebb változata is különösen mutatós. Ha ez nem lenne elég, akkor szerezz be egy mustársárga szandált is, mellé pedig jöhet egy válltáska!

 

A bézs a másik olyan szín, ami 2022 meghatározó árnyalata. Sőt, szívesen kombinálják világosbarna elemekkel az outfitben. Jó példa erre egy csinos telitalpú szandál, amihez egy színben passzoló, pöttyös válltáskát dobunk a vállunkra.

 

Szettekből sosem elég!

 

A piros, illetve a rosegold szettek még mindig nem mentek ki a divatból, hiszen annyira elevenek, annyira szenvedélyesek, annyira randihoz valók! Egy lapos talpú bebújós fazonú cipő és egy fehér-rosegold táska a legszebb nyári ruhánkat is képes még szebbé varázsolni.

 

Mit kezdenénk az örök fekete szett nélkül? A feketét azért kedveljük, mert minden alkalomhoz passzol. A 2022-es divat egyik legmeghatározóbb színkombinációja például a fekete-fehér, s ebben az árnyalatban kapható senaker, telitalpú szandál, papucs, sportcipő és táska, szóval nagyjából minden, így akár több szettet is összeállíthatunk. 

 

Ha szeretnél minőségi outfiteket kialakítani, akkor érdemes a Rieker kínálatában böngészned, ahol mindenféle stílusú termékek között nézelődhetsz!

 

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Egy forradalmi, izgalmas ajándék ötlet: quadot a gyereknek!

Amennyiben valaki unja már a sablonos játékokat, vagy azt, hogy a gyerek mindig a számítógép előtt ül, és kimozdítaná kicsit a komfortzónájából, akkor olykor szélsőséges döntést kell hozni! Aki ült már quadon, pontosan tudja, hogy ez nem más, mint első látásra szerelem. Az élmény pedig már a gyerekeknek is elérhető – természetesen biztonságos körülmények között.

2024. április 1. 22:37

Hasznos tanácsok Máltára utazóknak

Málta egy gyönyörű kis európai szigetország, mely több ezer éves múltjával, csodás látnivalóival, kellemes éghajlatával tökéletes helyszín nyaraláshoz, kikapcsolódáshoz. 

2024. április 1. 22:32

Hogyan tisztítsuk a felniket hatékonyan?

Az autó ápolása, karbantartása nélkülözhetetlen feladat. Ha nincs gazdája, az sok szempontból megbosszulhatja magát, ezért műszaki és esztétikai okokból is érdemes odafigyelni a tisztaságra. A látványos elemek mellett a sokat kapó, érzékeny részeket is érdemes gondozni, mint például a felniket.

2024. április 1. 22:27

A tökéletes vízparti élmény: mobilstégek a vízben

A vízparti élet legszebb pillanatai közé tartozik, amikor egy stégen szinte a víz felett sétálhatunk, napozhatunk vagy horgászhatunk. Sokan azt gondolják, hogy ez az élmény csak a nyaralók és a drága szállások kiváltsága, pedig könnyen megvalósítható mindenki számára.

2024. április 1. 22:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50