A Continental kitüntette a 2021-es év legjobb beszállítóit

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 5. 11:20

Továbbra is az együttműködés és az ügyfélközpontúság a Continental legfőbb vezérelvei egy újabb kihívásokkal ás átalakulásokkal teli évben. A 2021-es év legjobb beszállítóit „Az év beszállítója” díjjal elismerő Continental Automotive 2022. július 15-én egy virtuális díjátadó ünnepségen köszönte meg stratégiai sorozatgyártás-partnerei példamutató teljesítményét.

„Intenzív és szinergikus kapcsolatot ápolunk beszállítóinkkal, és minden eddiginél szorosabban dolgozunk velük együtt ezekben a jelenleg rendkívül nehéz időkben. Továbbra is számítunk az együttműködéseinkre annak érdekében, hogy a technológiai átalakulás megfelelő irányba haladjon, nagy hangsúlyt fektetve a digitalizációra és a dekarbonizációra” – mondta Nikolai Setzer, a Continental vezérigazgatója és az Automotive igazgatótanácsának elnöke. 

 

 

Tavaly a mintegy 7000 beszállítóból álló globális hálózat 170 ezer különböző alkatrészegységet szállított a Continental Automotive 80 gyártási helyszínére, összesen mintegy 165 milliárd egyedi elem feldolgozásával.

 

„Fontos és hálás feladat volt az 1300 stratégiai beszállítónk közül kiválasztani a 2021-es „Év beszállítója” díjának nyerteseit. Szeretnék gratulálni mind a 12 nyertesnek, akik különböző szempontok alapján kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, az elköteleződéstől és a minőségtől az ellátási és beszerzési feltételekig. Beszállítóink közül külön meg szeretném említeni a FRIULPRESS – SAMP S.p.A.-t, mivel a mechanika területén elnyert díj mellett a „Minőség” kategória győztesének is megválasztották” – mondta Peter Hopp, a Continental autóipari beszerzésének igazgatója. 

 

A Continental az „Év beszállítója” díjat az elektronika, elektromechanika, mechanika, az autonóm mobilitás és biztonság, valamint a járműhálózat és információ üzletágspecifikus-megoldásai, illetve a gyártóberendezések és mérnöki szolgáltatások területén legjobbnak bizonyult beszállítóknak adja át. A kiemelkedő minőségért járó elismerést a „Minőség” speciális kategória keretében ítélik oda.

 

 

A 12 legkiválóbb beszállító:

• Minőség

         – FRIULPRESS – SAMP S.p.A. 

• Elektronika

         – NIHON DEMPA KOGYO CO., LTD. (frekvenciaeszközök)

         – TAIYO YUDEN CO., LTD. (MLCC kondenzátorok, tantál kondenzátorok)

• Elektromechanika

         – IRISO (autóipari csatlakozók)

         – Huizhou BYD Electronics Co., Ltd. (konnektivitás) 

• Mechanika

         – FRIULPRESS – SAMP S.p.A. (öntött alkatrészek) 

         – EJOT SE & Co. KG (acélszerelvények) 

• Az autonóm mobilitás és biztonság üzletág-specifikus megoldásai

         – Ningbo Sunny Automotive Optech Co., Ltd. (optikai eszközök) 

• A járműhálózat és információ üzletág-specifikus megoldásai

         – CORNING AUTOMOTIVE GLASS SOLUTIONS LLC (LC kijelzők)

         – Viaoptic GmbH (dekoratív műanyagok) 

• Gyártóberendezések

         – Baumann GmbH (backend összeszerelés) 

• Mérnöki szolgáltatások

         – AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE SA (mérnöki szolgáltatások) 

Kulcsszavak: Continental

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05