ERP2U néven folytatja a magyar UNIT4 csapat

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 14. 19:48

Az ERP2U Zrt. veszi át a UNIT4 regionális irodáit Magyarországon és Csehországban, és Elite partnerként folytatják működésüket a jövőben. A közel 100 magyar, regionális és nemzetközi ügyfelet kiszolgáló magyar tulajdonú, vállalati szoftvereket gyártó csoport budapesti és prágai központjaiból változatlan csapattal és minőségben dolgozik tovább. 

Változatlan menedzsmenttel, de új néven folytatja a UNIT4 korábbi magyar csapata a működését, és ERP2U Zrt. néven biztosítja ügyfelei számára továbbra is a megszokott IT szolgáltatásokat és szerződéses környezetet. 

 

“Elite partnerként folytatjuk az együttműködést a UNIT4-ral a jövőben, így megőrizzük a jogfolytonosságot, de magyar színekben, magyar tulajdonosokkal dolgozunk tovább régi és új ügyfeleinkkel. A csapatunkban nem történt változás, és továbbra is elérhetőek lesznek a hazai partnerek számára is a legfrissebb fejlesztések, innovációk” – mondta el Pinke Szilárd az ERP2U Zrt. igazgatósági tagja. 

 

A főként középvállalati ügyfelekkel dolgozó ERP2U Zrt. és leányvállalatai a Unit4 ERP szoftvergyártó egyetlen közép-európai reseller partnereként a vegyes profilú vállalatcsoportok központi pénzügyeiben, szolgáltató cégek integrált back-office rendszerének implementálásában nyújtanak segítséget, továbbá alsó-közepes méretű gyártók és kereskedők számára biztosítanak teljes lefedettségű ERP rendszert. 

 

Jochen Wiessler, a UNIT4 közép-európai regionális igazgatója a tulajdonosváltás kapcsán elmondta, az ERP2U Zrt-vel együttműködve továbbra is támogatják az itteni ügyfeleket, a helyi szabályozásokhoz illeszkedve, helyi nyelveken, és közösen dolgoznak majd új, innovatív termékek fejlesztésén a magyar és cseh piacokon. 

 

A két cég, a UNIT4 és az ERP2U Zrt. a jövőben együtt vezeti be a legújabb felhő technológiájú ERPx és People Platform megoldásait a Közép-Kelet európai regionális piacra. Az új generációs ERP platform és szoftvermegoldás a nemzetközi piackutató vállalatok szerint is az egyik leginnovatívabb ERP platform a világon, mely a felhasználók és a vállalatok részére egyaránt az ERP rendszerek használatának új minőségét nyújtja, a hang és üzenet alapú felhasználói felületekkel, az AI vezérelt tranzakció és munkafolyamat-vezérlésekkel. 

Kulcsszavak: +céginfó UNIT4 ERP2U

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50