A kézi címkézőgép jellegzetességei

forrás: Prím Online, 2023. január 1. 13:25

A kézi címkézőgép használata minden olyan vállalkozás számára fontos, ahol napi szinten sok terméken kell a címkéket elhelyezni. Elképzelni is rossz, mi lenne akkor, ha egyenként kellene azokat felragasztani. 

A kézi címkézőgép megkönnyíti a munkát

 

A kézi címkézőgép segítségével naponta több ezer címke felragasztható anélkül, hogy ahhoz sok munkatársnak jelen kellene lennie. Használata egyszerű, praktikus és rendkívül kényelmes. Például a DunaShopnál kapható címkenyomtatóval megnyomtatott tekercses etikett címkéket is képes precízen elhelyezni az Ön termékein. 

 

A kézi címkézőgép - vagy más néven a tekercses címkefelrakó - hatékonyan növeli a termelékenységet. Alkalmazásával lényegében maga a felragasztás - a címkézési feladatok utolsó lépése válik könnyebbé. Végre a helyükre kerülnek a megfelelő tartalommal rendelkező megnyomtatott címkék. Azok a címkék, amelyek a felületükön kötelező, ajánlott és nélkülözhetetlen információkkal szolgálnak a vásárlók részére.

 

A kézi címkézőgép használata

 

A kézi címkézőgép olyan eszköz, ami nemcsak a termelékenységet növeli, hanem közvetve a bevételeket is. Alkalmazása Önnek is rengeteg időt, energiát és költséget takarít meg, ami már önmagában is jelentős eredményeket hoz. A címkézőgép használata során csak arra kell figyelnie, hogy a címke vastagsága legalább 50 mikron legyen, hiszen csak e fölött támogatott a kellékanyag.

 

A kézi címkézőgép számos területen használható a gyártástól kezdve a szállítmányozáson és raktározáson át a kereskedelemig. Tökéletes megoldást jelent minden olyan esetben, amikor nagyobb mennyiségű hordozószalagra csévélt öntapadós címkét kell felragasztani kézi erővel. Lényegesen könnyebb és gördülékenyebb vele a munka.

 

A kézi címkézőgép előnyei

 

A következőkben Ön is megismerheti ezen eszköz előnyeit, nevezetesen:

 

  • Kezelése könnyen elsajátítható
  • Lehetőséget teremt arra, hogy a legpontosabb és leggyorsabb legyen a termékcímkézés 
  • Alapanyaga ellenálló, emiatt a karbantartása sem fog gondot okozni
  • Kíméli a kezet, mert ergonómikus a kialakítása 
  • A súlya is alacsony, nem jelent különösebb terhelést
  • Nem igényel speciális beállítást vagy kalibrálást, hiszen abban az esetben, ha a címkék távolsága eléri a 2-3 milliméteres minimális értéket, akkor a teljes címkehossz továbbítódik.
  • Lerövidíti a címkézésre fordított időt, így azt más feladatok elvégzésére fordíthatja

 

 

A kézi címkézőgép speciális típusával üvegeket, palackokat is címkézhet

 

Gyakran jelent gondot a borászatok, sörfőzdék, pálinkafőzdék számára a különböző formájú, anyagú és méretű palackok címkével való ellátása. A kézi címkézőgépnek azonban létezik egy olyan speciális típusa, amit pontosan erre a feladatra fejlesztettek ki. Ez a palack címkézőgép.

 

Ez a mechanikus, kézzel hajtható címkézőgép pontosan, gyorsan, kiváló minőségben helyezi el a kellő helyre a címkéket. Ha kell, szeszipari termékekre, ha kell, tégelyekre, savanyúságokra, befőttekre. 

 

Tegye könnyebbé a munkát! A kézi címkézőgépnek az Ön vállalkozásában is helye van!

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vajon költséghatékony megoldásnak számítanak a mobilházak?

Ha éppen költözés előtt állunk, ha meg szeretnénk oldani a tinédzser vagy fiatal felnőttkorba lépő gyermekünk elindulását az életbe, ha nyaralóra vágyunk, akkor egészen biztos, hogy körülnézünk az ingatlanpiacon, hogy milyen opciók állnak a rendelkezésünkre.

2024. március 1. 22:27

Digitális matekkurzus a sikeres érettségiért

A matek érettségi kitartó felkészülést igényel, ami időnként megterheli a végzősöket. Ezen változtatnak az interaktív módszerek, amelyek újszerűen, élvezetesen adják át és mélyítik el a tudást. A diákok annyira szeretik, hogy nem is várnak vele az utolsó évig.

2024. március 1. 22:23

Egy finom rántotta mindig jó választás

A rohanó hétköznapokban sem feledkezhetünk meg a tápanyagdús reggelikről, de hétvégente is jól esik körbeülni szeretteinkkel az asztalt, és finom falatokkal indítani a napot. Az egyik legjobb opció egy kiadós rántotta, amely energiát ad egész délelőttre! 

2024. március 1. 22:18

Miért fontos, hogy otthon is mindig megfelelően kialakított lábbelit viseljünk?

Amint hazaérünk a munkából, a bevásárlásból vagy bárhonnan, szeretjük rögtön kényelembe helyezni magunkat. Ez vonatkozik a lábainkra is, hiszen előfordulhat, hogy elfáradtunk a jövés-menésben, így akármilyen komfortos is a cipőnk, igyekszünk megszabadulni tőle mihamarabb. 

2024. március 1. 22:13

Az ausztriai munkavállalók családi juttatásai

Jó tudni, hogy az osztrák adó- és társadalombiztosítási rendszer számos juttatást és adókedvezményt biztosít a munkavállalók számára. Mivel ez jelentősen eltérhet a magyar törvényektől, így érdemes alaposan utánanézni a lehetőségeknek. Ebben olyan cégek segítségére is számíthatunk, melyek otthon vannak ezen a területen, és nem csupán információt adnak, de a konkrét igénylést is rájuk bízhatjuk.

2024. március 1. 21:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05