Hogyan parkolj a reptéren?

forrás: Prím Online, 2023. január 1. 13:16

Amikor közeledik az utazás időpontja, minden felelősségteljes utazó végiggondolja, hogy hogyan fog kijutni a reptérre. Opció lehet a taxi, a carsharing szolgáltatók vagy a saját autó használata. Ha viszont saját autóval megyünk ki a reptérre, szeretnénk azt biztonságban tudni, miután felszálltunk.

Saját autóval kényelmesen, a megszokott környezetünkben utazhatunk, így biztosak lehetünk benne, hogy például egy korábbi utas által otthagyott koszfolt vagy kellemetlen szagok nem befolyásolják az egyébként is stresszes utat. 

 

A saját autóval való utazás általában olcsóbb is, mint a taxi használata. Bár ebben az esetben reptéri parkolást kell majd fizetnünk, ennek ára a taxi árakkal összevetve általában kedvezőbb. Emellett saját autóval biztonságosabban is tudunk utazni. 


Bár a taxisok általában körültekintően vezetnek, mégis előfordulhatnak balesetek vagy más veszélyek. Saját autóval viszont magunk tudjuk irányítani az autót, így növeljük a biztonságérzetünket. 

 

Miért válasszuk a reptéri parkolást?

 

Ha a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről indul a járatod, kényelmes és biztonságos megoldás az autót a Reptéri Parkoló Centrumban hagyni az utazás idejére. A parkoló 0-24-ig nyitva van, így bármikor lehetőség van az autó leadására és átvételére.

 

A parkolóban többféle tarifa közül lehet választani, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb opciót. Lehetőség van rövidebb és hosszabb távú parkolásra is, akár több hétre is ott lehet hagyni az autót. 

 

A Reptéri Parkoló Centrum kiemelkedően biztonságos hely, hiszen 24 órás portaszolgálat áll rendelkezésre, valamint kamerák segítségével is folyamatosan megfigyelik a parkolót. 

 

Hogyan jutunk el a reptéri parkolóból a terminálra? 

 

Ingyenes transzferszolgálat áll rendelkezésre a reptér és a parkoló között. Így nem kell aggódni az autó elhelyezéséért, csupán leadni az autót a parkolóban, és az ingyenes transzferszolgálat segítségével kényelmesen eljutni a reptér megfelelő termináljáig.

 

Az ügyintézés gyors, megérkezve a vendégek rövid ügyintézés után kapják meg parkolókártyájukat. Az autót a cég munkatársai biztonságosan leparkolják, majd a csomagok átpakolása után egy kilencfős, légkondicionált minibusz segítségével szállítják az utasokat a kívánt terminálig.

 

A reptéri parkolást megelőző regisztráció és a terminálig történő szállítás általában 15-20 percet vesz igénybe, amit mindenképpen érdemes számításba venni az utazás megtervezésénél.

 

Összességében a Reptéri Parkoló Centrum egy kényelmes és biztonságos megoldás a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környékén, ha valaki saját autóval szeretne érkezni. Az ingyenes transzferszolgálat, a többféle tarifa és a 24 órás portaszolgálat biztosítják, hogy az autó leadása és átvétele is zökkenőmentes legyen.

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Egy forradalmi, izgalmas ajándék ötlet: quadot a gyereknek!

Amennyiben valaki unja már a sablonos játékokat, vagy azt, hogy a gyerek mindig a számítógép előtt ül, és kimozdítaná kicsit a komfortzónájából, akkor olykor szélsőséges döntést kell hozni! Aki ült már quadon, pontosan tudja, hogy ez nem más, mint első látásra szerelem. Az élmény pedig már a gyerekeknek is elérhető – természetesen biztonságos körülmények között.

2024. április 1. 22:37

Hasznos tanácsok Máltára utazóknak

Málta egy gyönyörű kis európai szigetország, mely több ezer éves múltjával, csodás látnivalóival, kellemes éghajlatával tökéletes helyszín nyaraláshoz, kikapcsolódáshoz. 

2024. április 1. 22:32

Hogyan tisztítsuk a felniket hatékonyan?

Az autó ápolása, karbantartása nélkülözhetetlen feladat. Ha nincs gazdája, az sok szempontból megbosszulhatja magát, ezért műszaki és esztétikai okokból is érdemes odafigyelni a tisztaságra. A látványos elemek mellett a sokat kapó, érzékeny részeket is érdemes gondozni, mint például a felniket.

2024. április 1. 22:27

A tökéletes vízparti élmény: mobilstégek a vízben

A vízparti élet legszebb pillanatai közé tartozik, amikor egy stégen szinte a víz felett sétálhatunk, napozhatunk vagy horgászhatunk. Sokan azt gondolják, hogy ez az élmény csak a nyaralók és a drága szállások kiváltsága, pedig könnyen megvalósítható mindenki számára.

2024. április 1. 22:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09