Dr. Hasznics Milán lett a Qualysoft Csoport globális vezérigazgatója

forrás: Prím Online, 2023. január 31. 15:29

Dr. Hasznics Milán igazgatósági tag tölti be 2023 januárjától az IT-tanácsadó és szolgáltató Qualysoft Csoport globális vezérigazgatói posztját. A kinevezés a szakember 2022-es magyarországi vezérigazgatói előléptetését követi. A magyarországi feladatkör mellett a cégcsoport német, osztrák, román, szerb és svájci tagvállalataiért is felelős.

Dr. Hasznics Milán új szerepkörében a Qualysoft folyamatos terjeszkedésének, növekedésének és diverzifikációjának irányításáért felel majd a szoftverfejlesztési, digitalizációs és IT-tanácsadói piacokon. A szakember új felelősségi körébe tartozik a vállalat globális folyamatainak teljeskörű ellenőrzése és az éves fejlesztési és értékesítési stratégia kialakítása. Egyik fő célja a szolgáltatásportfólió további fejlesztése és diverzifikálása, különös tekintettel a digitális átalakítási projektekre és a szoftverfejlesztési szolgáltatásokra.

 

Dr. Hasznics Milán

Dr. Hasznics Milán 2019 óta dolgozik a Qualysoft Csoportnál. Először a magyar iroda szoftverfejlesztési üzletágának vezetőjeként, majd 2022-től annak vezérigazgatójaként tevékenykedett. 

 

„Megtiszteltetés számomra, hogy globális szinten vezethetem a Qualysoft Csoportot. Teljes mértékben elkötelezett vagyok amellett, hogy ezt a lehetőséget ne csak tulajdonosaink, hanem ügyfeleink, alkalmazottaink és a minket körülvevő helyi közösségek támogatására is felhasználjam” – fogalmazott a vezérigazgató. „Büszke vagyok arra, hogy a jelenlegi bizonytalan gazdasági helyzetben is hatékony és reziliens módon tudunk működni és kiszolgálni ügyfeleinket – a vállalat hazai árbevétele több mint 18%-kal növekedett 2022-ben az előző évhez képest” – tette hozzá a szakember.

 

Dr. Hasznics Milán a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen mesterszakon végzett informatikus mérnökként, emellé pedig banki és pénzügyi irányba szakosodott. 2007-ben PhD fokozatot szerzett vezetői menedzsmentből. 2004-2007 között szabadúszó projektmenedzserként és tanácsadóként tevékenykedett, majd a 2008-2016 között a Budapest Bank Zrt.-nél rendszerszervezőként, projektmenedzserként és vezető szoftverfejlesztőként dolgozott.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05