Pultra fel!

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. szeptember 5. 19:04
A Borsodi weboldalán található Pultra fel elnevezésű játék tovább gazdagította a flash-es játékok palettáját. A Webconsult.hu Kft. és a Borsodi sör legújabb játéka során minél több Borsodi dobozos és csapolt sörrel teli poharat kell elkapni. A játékot nehezíti, hogy a csapos által nemcsak sörös, hanem egyéb (kaktusz, pohár fogkefével, málnaszörp) poharak is megtöltésre kerülnek.
A játék az egér vízszintes irányításával történik, ami a játékos kezét jobbra, illetve balra mozgatja. Pontok csak a sörös tárgyak pontos elkapásáért jár. Pontlevonás jár a hibás poharak elkapásával és a poharak feldöntéséért is. A játék három különböző nehézségi szintből áll, és mindegyik szint 50 másodpercig tart. A szintek átlépése automatikusan történik, és a játék szintenként is egyre gyorsabbá válik. A harmadik szint a legnehezebb, hiszen nemcsak gyorsabban löki a csapos a poharakat, hanem megjelennek a literes korsók is. A harmadik szint tovább úgy nehezül, hogy véletlenszerűen megjelenik a poharakon a x2 szorzó, ami a sörös tárgyak esetén pozitív, egyéb tárgyaknál azonban negatív irányba alakítja duplán a pontértéket. Minden egyes pohárért különböző pontok járnak.

A kép jobb oldalán található egy információs mező, ahol megmutatja a játék során eltelt időt, az elért pontszámot, továbbá, hogy a játékos melyik szintnél tart. A játék teljesítése után egy regisztrációs űrlap jelenik meg, ahol a játékosok megadhatják nevüket, email címüket és telefonszámukat, és így bekerülnek a Top 10-es listába. A hónapban legtöbb pontot elérő játékost egy tálca Borsodi sörrel jutalmazzák.

Kulcsszavak: játék onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50