25 százalék kedvezmény a CRAM tesztvizsga próbákon

Zsadányi Pál, 2001. szeptember 9. 08:08
A Cramsession, illetve BrainBuzz (fejzúgás, agylöket?) regisztrált tagjai szeptember végéig kedvezménnyel vehetik igénybe a vizsgateszt gyakorlatokat, amelyek a tesztvizsga sikeresebb letételét eredményezhetik. Jó tudni, hogy egy hivatalos M$ tanfolyam elvégzése manapság egyáltalán nem garantálja a vizsga sikerességét, mert olyan kérdések is vannak a tesztekben, amelyekről a nem éppen olcsó tanfolyamokon szó sem esik, és amelyekre a válasz tipikusan csak a gyakorlati munka során derülhet ki. Vagy a Cramsession és BrainBuzz segítségével!
A Cramsession emellett 10 pontban összefoglalta, mi is kell ahhoz, hogy a tesztgyakorlatokat a legjobban ki tudjuk használni. Ezek a következők:

1. Ne mindjárt a próbatesztekkel kezdjük, előbb az ajánlott gyártói dokumentumokon rágjuk át magunkat!

2. Továbbá, laboratóriumi gyakorlatokat is végezzünk előtte! A hálózatos témák gyakorlásához használjunk olyan emulátorokat, mint például a WMWare vagy a VirtualPC!

3. Ne a tesztek bebiflázására törekedjünk, tehát ne használjuk túl sokszor!

4. Leginkább arra jók a tesztek, hogy megkeressük a gyenge pontjainkat.

5. Az első tesztmenetben válaszoljunk azonnal, hogy ezután megnézhessük a lehetséges válaszok értékelését és hátterét (Learn Now menügomb)!

6. Azért ellenőrizzük is a teszt helyes válaszait a referencia dokumentációban (a teszt készítői is tévedhetnek, és jó tudni, merre van a téma az anyagban).

7. Eleinte csak lassan rágjuk át magunkat a teszteken!

8. Írjunk jegyzeteket a tesztek kidolgozása közben (na, ez az éles vizsgán nem tehető meg!)!

9. Az ismétlésekkor ne csak a gyengéink javulását figyeljük, hanem élvezzük tudásunk javulását is, de azért nézzük meg a hátteret ismét, hogy nem csak vak tyúk is talált szemet effektus áldozatai lettünk-e!

10. Az éles vizsgára csak három-négy próbateszt után merjünk vállalkozni, továbbá, miután a gyártói dokumentációkat is elég alaposan megismertük, és elég gyakorlatot is szereztünk.

Aki még nem Cramsession tag, az mindenesetre előbb regisztrálja magát, mert a kedvezmények csak akkor érvényesek. Célszerű megrendelni a Cramsession hírleveleit, amelyek az egyik legnagyobb IT oktatási forráshelyről szállítanak információkat. Angolul. De ne felejtsük, hogy ma már a komoly gyártói vizsgákat csak angolul lehet letenni! Ezen ugyan lehet háborogni, de a realitás az, hogy a rohanó technika miatt észtvesztően gyorsan változó információk folyamatos tömeges fordítása gazdaságosan szinte reménytelen.

Kulcsszavak: oktatás Microsoft

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09