XP ikonokat a W98/ME asztalára!

Zsadányi Pál, 2001. szeptember 9. 08:46
Nincs pénzed Windows XP-re, de pukkasztani szeretnéd a haverokat? Nincs akadálya. Pillanatok alatt szert tehetsz XP ikonokra. Az XP ikonok a Windows 98, 98SE és ME változatokra telepíthetők az itt bemutatott, elég kuriózumnak számító programmal.
Hogy az átoperáláshoz a M$ mit szól, azt nem lehet tudni. Mindenesetre érdekes licenszproblémákat vethet föl (bár lehet, hogy „ingyenreklámként” is fölfogható, hisz a álképernyőt meglátó ismeretlen a sárga irigységétől hajtva rögtön elrohan venni egy igazi XP-t). Szerencsére a programnak van olyan funkciója is, amellyel gyorsan vissza lehet állítani a régi állapotot, ha netán már magunk sem ismerjük ki magunkat a képernyőnkön. Vissza a kályhához! A programnak van regisztrált változata is, 20 USD-ért. Ha van, aki ezért még fizetni is hajlandó.

Gondolkoztam, ajánljam-e a Letöltésnek, de nem erőltettem a dolgot. Talán csak egy tiszavirág életű, jó brahi trükkről van szó. Ahol ilyen trükkök gyűlnek, azt azonban érdemes följegyezni. A Camtech2000.net hálószemen egy csomó érdekes ajánlat található, javarészt használhatóbbak, mit ez a csínytevő. Ha valaki be akar szállni a linkgyűjtemény építésébe, azt is megteheti. Saját agyförmedvényének a linkjét fölajánlhatja publikálásra, ahol kiakasztják neki a szép kék felhős égre.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09