Bővítés helyett hálózatoptimalizálás

Zsigó József, 2001. szeptember 13. 20:40
Az Atlantában tartandó N+I konferencián vezető helyet kap a több cég által is kínált, költségtakarékos hálózatoptimalizálás.
A dot-com válság miatt egyre több cég kényszerül elhalasztania beruházásait, hálózatának kapacitását viszont növelnie kell, ha versenyben akar maradni. Nekik kínálnak megoldásokat azok a berendezések, amelyekkel viszonylag kevés befektetéssel meg lehet növelni a hálózatok teljesítményét.

Az atlantai show-n az IBM 512 Gbps kapcsolókat mutat be, amelyek négyszer gyorsabbak, mint a jelenlegi kapcsolók. A PowerPRS Q-64G mind routerekben, mind SAN-oknál használható.

A Cisco új generációs routereivel a maximumot lehet kihozni a hálózatból - ígérik a cég képviselői.

A RouteScience cég PathControl nevű berendezése többszörösére tudja növelni a forgalmat azáltal, hogy felülírja a BGP protokollt, és mindig azt az routert választja, amely real time a legjobb teljesítményt nyújtja.

Az AP Metrics NIC Express 3.0 szoftvere folyamatosan ellenőrzi a hálózat fizikai és logikai paramétereit, és mindig azt a routert választja, ahol a legkisebb a meghibásodás valószínűsége.

A Peribit Networks SR-50 készüléke a cég által kifejlesztett MSR (Molecular Sequence Reduction) technológia révén kiszűri és eliminálja a redundáns adatokat, így csökkentve azok mennyiségét - adja hírül az IDG-re hivatkozva a CNN.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50