A P-Com új termékcsaládot hoz forgalomba

OTS - Cégvonal, 2001. szeptember 14. 18:00
A nagy kapacitású, rögzített, vezeték nélküli hozzáférést biztosító berendezéseket szállító P-Com forgalomba hozta AirPro Gold.20.Net nevű termékét, amely új, szórt spektrumú termékcsaládjának első tagja.
Az AirPro Gold.20.Net másodpercenként 11 megabájtos Ethernet-kapcsolatot tud létesíteni a 2,4 gigahertzes szórt spektrumú sávon. A P-Com DataMetro II utódjának számító, versenyképes áron forgalmazandó AirPro Gold három téren is komoly előrelépést jelent: nagyobb az adatátviteli teljesítménye, jobb a spektrális hatékonysága és van Non-Line-of-Sight üzemmódja is.

A fejlett technológia, a korszerű termékdizájn és a hatékony előállítás révén az AirPro Gold sokkal több megoldást és funkciót kínál, mint a korábbi termékek. A DataMetro nevű termékhez képest az AirPro Gold adatátviteli teljesítménye másodpercenként 1 megabájtról 12 megabájtra emelkedett, spektrális hatékonysága pedig 20 faktorral javult. A másodpercenként 11 megabájtos teljesítményt 20 megahertzes sávszélességen éri el, míg a DataMetro II másodpercenkénti egy megabájtos teljesítményét csak 40 megahertzes sávszélességen tudta biztosítani. A jól megválasztott topológiának köszönhetően az AirPro Gold Non-Line-of-Sight üzemmódban is működőképes.

Az IEEE 802.11b szabványokkal összhangban álló versenyképes termékek rendszerint csak 55 százalékos hatékonysággal dolgoznak, ezért csökken a hatókörük és hálózati teljesítményük, és csak áthidaló funkciót töltenek be. Ezzel szemben az AirPro Gold hatóköre meghaladja a 45 km-t, tökéletesen megválasztja az adattovábbítás útját, hálózati teljesítménye pedig másodpercenként 8,5 megabájt.

Ezek a teljesítménybeli javulások 77 százalékos hatékonyságot eredményeznek, az adatátviteli teljesítmény pedig 40 százalékkal nagyobb, mint a rivális termékeké. Az AirPro Gold ezenkívül változtatható modulációt, többféle fizikai topológiát (ponttól több pontig, ponttól pontig, társközi), minőségi szolgáltatásokat, letölthető firmware-t és szoftvert, valamint igény esetén 1+1 Hot-Standby védelmet kínál. Az AirPro Gold egyedülálló minőségét az is tükrözi, hogy a gyártó hároméves garanciát ad a termékre.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09