A minőség pincészete - elkészült a Hungarovin honlapja

, 2001. szeptember 21. 11:36
A Hungarovin honlapjával kíván bővebb tájékoztatást adni termékeiről és önmagáról, nemcsak borbarátok számára. A Hungarovin (www.hungarovin.hu) honlapját a Webconsult.hu Kft. készítette. Az oldallal a Magyar Marketing Szövetség által rendezett honlapversenyen is találkozhatunk.
A vállalat jogelődje magyarországi bortermelők közös exportvállalataként alakult 1971-ben. A cég a hazai szőlészet és borászat meghatározó szereplőjévé vált és maradt a rendszerváltás utáni időszakban is. A Hungarovin Rt. mindig feladatának tekintette a magyar történelmi borvidékek borainak méltó képviseletét. A kínálatban megtalálhatóak a Szekszárd, Villány, Sopron és a Mátraalja leghíresebb borai.

A honlap látványos és mégis visszafogott grafikája sok ötletes megoldással hivatott tükrözni a borvilág hangulatát és visszaadni a Hungarovin tradicionális minőségét. Az oldal a termékeken kívül a cég által rendezett fesztiválokról is tájékoztatást ad. Kiemelkedő idegenforgalmi látványosság a budafoki György Villa. A Villa pincéjében szakavatott borászok kalauzolják el a látogatókat a borok világában egy kóstoló kíséretében.

Az oldalon a borcsaládok bemutatása mellett gasztronómiai ajánlattal is szolgálnak boraik fogyasztásához.

A honlap külön érdekessége a Hungarovin Borbarátok Klubja, melynek tagsága az ország minden tájáról verbuválódik. A klubtagok a borfogyasztás élvezetét emelő, egyedi ajándékokhoz juthatnak, és izgalmas bortúrákon vehetnek részt.

Kulcsszavak: website Webconsult

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09