A Qualysoft Informatikai Rt. a müncheni Systems 2001 szakvásáron

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. szeptember 24. 12:31
Október 15-19-ig Münchenben várja a szakembereket a Systems 2001 Nemzetközi Információ-technikai, Telekommunikációs és Új Médiák Szakvására. Magyarországról a Qualysoft Informatikai Rt. mutatja be szolgáltatásait - egyedüli magyar kiállítóként – az A2-es csarnok 535-ös standján.
A Qualysoft évekkel ezelőtt megfelelően reagált Nyugat-Európa országainak, elsősorban Ausztria és Németország piaci igényeire, ahol erős hiány mutatkozott informatikai szakemberekből. A gyors fejlődésnek köszönhetően jelenleg a cégcsoport budapesti, veszprémi, bécsi és müncheni irodákkal rendelkezik, melyek tevékenységét az elmúlt évben létrejött budapesti részvénytársaság fogja össze. A belső folyamatok kialakítását követően a cég hazai szereplése mellett külpiaci tevékenységére is nagy hangsúlyt fektet. Ez alapozta meg azt a döntést, miszerint a Qualysoft Rt. kiállítóként bemutatkozik a müncheni szakvásáron, ami B2B vásárként elsősorban a cégek döntéshozói számára jelent kiváló szakmai fórumot.

A kiállításon résztvevő munkatársak felkészítésére nagy hangsúlyt fordít a cég, így egy német nyelvű „Messetraining”-en - vagyis kiállítási tréningen - sajátítják el a hatékony kapcsolatteremtési és értékesítési stratégiákat. A Qualysoft Informatikai Rt. célja magyar szakemberek külföldi tapasztalatszerzésének biztosítása ill. hazánk és az Európai Unió közötti technológiai transzfer előmozdítása, mindez természetesen új ügyfelekkel kialakított üzleti kapcsolatok révén.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50