Az E-Group Telelogic AB technológiával fejleszt

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. szeptember 25. 19:52
Az Inventix Kft., a Telelogic AB cég disztribútora és hazai képviselője, egy közelmúltban létrejött szerződés értelmében a vezető e-business megoldásszállító, E-Group Magyarország Rt. részére a szoftverfejlesztési projektek valamennyi fázisát átfogó szoftver technológiai eszközkészletet szállít.
A megállapodás kiterjed a leszállított szoftverek követésére, támogatására, az oktatásra és a konzultációra is. Az E-Group a beruházás révén egyszerre több, egymáshoz jól integrálható Telelogic eszközrendszert használ fel saját fejlesztési folyamatában.

A Telelogic AB eszközei hathatós segítséget nyújtanak a fejlesztési projekt valamennyi résztvevője számára – ideértve a leendő végfelhasználókat is. Az alkalmazások a felhasználó igényeinek megfelelő formában készülhetnek. A vezetők és a projektmenedzsment számára a projektek jobban áttekinthetők, kézben tarthatók. Emellett az alkalmazások gyorsabban, jobb minőségben (pl. ISO/IEC 9126 szabvány szerint) készülhetnek el, a költségek alacsony szinten tartása mellett.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50