Szüret a neten

, 2001. szeptember 28. 17:05
A Hungarovin weboldalán egy játékot indított el, melyen az első helyezett egy Hungarovin palacktartó állványt kap, benne egy palack Cabernet Franc borral.
A játék során a borkészítés több lépésén keresztül gyűjthet pontokat a játékos, ideértve a szőlő szüretelését, préselését, illetve a tradicionális borkészítéshez elengedhetetlen fahordó elkészítését. A játékos feladata, hogy a játék elején kiválasztott színű szőlővel minél több hordót töltsön meg, és így növelje pontszámát.

A kép jobb oldalán található egy információs mező, ahol a játék állapotára vonatkozó információk vannak (eltelt idő, elért pontszám, hordók darabszáma, milyen színű szőlőt kell szüretelnie a játékosnak).

A játék teljesítése után egy regisztrációs űrlap jelenik meg, ahol a játékosok megadhatják nevüket, e-mail címüket. A játékosok közül a legmagasabb pontszámot elérők bekerülnek a top 10-es listába. A nyeremények kiosztása havonta történik a top 10-es lista alapján. A 2-10. helyezettek játékosai egy-egy palack Cabernet Franc bort kapnak a Hungarovin Rt. borcsaládjából. Az első helyezett egy Hungarovin palacktartó állványt kap egy palack Cabernet Franc borral.

Kulcsszavak: website Webconsult

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09