A Compaq új felsővezetőket nevezett ki

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. október 1. 12:47
A Compaq Computer Corporation ma bejelentette, hogy az Európa, Közel-Kelet és Afrika országait tömörítő EMEA-régió jelenlegi elnökhelyettesét és vezérigazgatóját, Rob Walkert nevezte ki a vállalat nemzetközi értékesítési szervezetéért felelős vezető elnökhelyettesévé. Mai bejelentésében a Compaq azt is közölte, hogy az EMEA-régió elnökhelyettesi és ügyvezető igazgatói tisztjével Kasper Rorstedet bízta meg.
Azonnali hatályú hivatalba lépését követően Walker feladata lesz a nemzetközi értékesítéssel kapcsolatos operatív és pénzügyi tevékenység irányítása a Compaq hat régiójában, valamint a globális és nagyvállalati ügyfelek, a kis- és középvállalkozási szegmensek és a stratégiai szövetségesek vonatkozásában. Új funkciójában Walker Peter Blackmore felé tartozik beszámolási kötelezettséggel, aki elnökhelyettesként irányítja a Compaq értékesítési és szolgáltatási tevékenységét.

A jövőben Rorsted felel majd a stratégiai irányításért, illetve a növekedés és a nyereségesség biztosításáért a régió valamennyi országában. Rorsted korábban a Compaq Enterprise Business Group elnökhelyetteseként és ügyvezető igazgatójaként tevékenykedett az EMEA-régióban, ahol tavaly kétszámjegyű növekedést ért el az irányítása alatt álló csoport.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50