Fornax: mobil alapú CRM rendszer

Kollár Csaba, 2001. október 8. 19:50
A Mobil CRM (MCRM) a Fornax által kifejlesztett SMS alapú kommunikációs rendszer. Lehetőséget biztosít közép- és nagyvállalatok számára ügyfélkapcsolataik és belső folyamatirányításuk kezelésére. Segítségével a cég személyre szabott üzeneteket küldhet ügyfelei vagy külső helyszínen dolgozó alkalmazottai számára, amelyre a címzettek válaszüzeneteket küldhetnek, és azokat a rendszer automatikusan értelmezi.
A Fornax Rt. Magyarországon elsőként fejlesztette ki mobil alapú CRM rendszerét. A cég ASP-ként (alkalmazásszolgáltató) működteti a rendszert, azaz a központi szerverparkra telepített szoftvert a felhasználók egy feltölthető keret terhére vehetik igénybe.

Az alkalmazás mobilszolgáltatók, bankok, közvélemény-kutató cégek, rendezvényszervezők körében, emellett pedig az ügynökhálózattal rendelkező cégeknél is nagy érdeklődésre tart számot. Hasznos eszköz azok számára is, akik egy új termék vagy szolgáltatás bevezetésén fáradoznak, amelyhez gyors információáramlást kell biztosítaniuk.

A rendszer azon túl, hogy személyre szabott üzeneteket tud küldeni és az erre érkező válaszokat automatikusan értelmezni és rendszerezni képes, támogatja a multidimenziós, illetve multi-level kampányokat, valamint offline kampányok online támogatását is. A multi-level kampányok alatt annyit értünk, hogy amint a kampány első kérdésére érkezett válasz, meghatározott időn belül újabb kérdést kap a válaszoló, így néhány perc alatt egy többszintes felmérés könnyedén elvégezhető.

A rendszer egyik legfontosabb modulja a kampánymenedzsment modul, melynek segítségével online és offline kutatások, adatbázisgyűjtés, sőt direkt marketing tevékenység is végezhető. Azokat a címzetteket, akiknek sikertelen volt az üzenetküldés, a rendszer automatikusan listázza a telefonos ügyfélszolgálat részére, így annak munkáját is nagyban megkönnyíti.

A szolgáltatás hat díjcsomagban vehető igénybe a kiküldendő SMS-ek számának függvényében. Havi 500 SMS-től egészen korlátlan nagyságrendig nyújtható az MCRM szolgáltatás.

A rendszerről bővebben a http://mcrm.fornax.hu oldalon lehet olvasni. Itt regisztrációt követően lehetőség van ingyen kipróbálni a Fornax Rt. Mobil CRM szolgáltatásának működését.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05