Sun Microsystems-Siebel stratégiai szövetség

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. október 15. 17:25
A Sun Microsystems és a Siebel Systems Inc. tovább erősítik kapcsolatukat annak érdekében, hogy megbízható, vásárlócentrikus e-business megoldásokat biztosítsanak globális nagyvállalati ügyfeleik számára.
A Siebel Systems és a Sun már eddig is készített közösen megoldásokat, amelyek kézzelfogható eredményeket nyújtottak az innovatív, a vásárlói igényekre figyelő piacvezető cégeknek – például a Nationwide-nak, a Nokiának, a Thomas Cooknak és a British Telecomnak –, valamint számos kulcsfontosságú vertikális iparágban, így többek között a pénzügyi szolgáltatások, a távközlés és az energiaipar területén. A kezdeti sikerek kiaknázása érdekében a partnerkapcsolat kibővült, és a Sun előlépett az iparágban élenjáró Siebel Alliance Program „globális stratégiai partnerévé”.

A Siebel e-business alkalmazásainak, illetve a Sun szervereinek és tárolóberendezéseinek kombinációjával a két cég nemcsak számos különféle csatornán és eszközön keresztül érheti el ügyfeleit, hanem mindezt sokkal hatékonyabban is teheti. Meg kell említeni a Siebel Systems CRM-piacon fejlett analitikai, vezeték nélküli és hangrendszereit, melyekkel a felhasználók webes kommunikációra építve szervezhetik, irányíthatják és tarthatják naprakészen alkalmazottaik tevékenységét. A Sun pedig, a Java technológia létrehozója, továbbra is olyan nyílt architektúrájú rendszerek készítésén fáradozik, amelyek különböző pontokat kötnek össze, lehetővé téve a „bármikor, bárhonnan, bármilyen eszközzel” típusú informatika megvalósulását.

Az integrált megoldás megtekinthető a Sun összes iForce bemutatóközpontjában, valamint a kaliforniai San Mateóban lévő új Sun-Siebel Systems Competency Centerben.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50