Ingyenes e-book a W2K terminálszerver-technológiáról

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. október 31. 11:55
Érdekes ajánlattal jelentkezett a postaládámban a Thin Planet hírlevél. Készül egy e-book a Windows 2000 terminálszerver-technológiáról, amelynek fejezetei sorban elérhetők. Mindezt ingyen, de akinek észrevétele is lenne hozzá, azt szívesen veszik.
Az ajánlat a New Moon (Új Hold) Systems kiadótól származik, amely viszont a realtimepublishers.com csoport tagja. A mű adatai: szerzője: Greyson Mitchem, címe: The Definitive Guide to Windows 2000 Terminal Services. Egyelőre tényleg csak a 18 oldalnyi első fejezet tölthető le, regisztráció és loginnév-választás után. A loginnévvel azonban beléphetünk a később megjelenő fejezetekért.

A könyv részletesen elemzi a terminálszerver-technológia történeti előzményeit, fejlődési állapotait, és a jelenlegi legújabb W2K változat teljes licenckezelési szisztémáját, gyakorlati példákkal fűszerezve. Ez azért jó, mert a Microsoft nem kényezteti el a WTS használatára vállalkozók életét a választandó licenckonstrukciók pontos tervezhetőségével. Fontos részletek már az első fejezetnyi csonka könyvből is kiderülnek, úgyhogy aki az angolt bírja, annak föltétlen ajánlható a mindössze félmegabájtnyi letöltés.

Megjegyzem, hogy a Windows XP hasonló technológiájának a jó leírása talán még sürgősebb volna, mint a W2K WTS-é.

Zsadányi Pál, pzsadanyi@prim.hu

Kulcsszavak: szerver e-book Windows 2000

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50