A Webigen Rt. készíti a PANAC információs portálját

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. november 14. 17:25
A Webigen Rt. nyerte el a Nyugat-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht. Pannon Autóipari Klaszter Divízió (PANAC) adatbázisának és webrendszerének fejlesztésére szóló megbízást.
A Pannon Autóipari Klaszter által Magyarországon elsőként kezdeményezett együttműködési rendszer a világon már jól bevált megoldás. Olyan vállalatok, amelyek egy iparágban érdekeltek, összefognak egymással annak érdekében, hogy az iparágat fejlesszék, a piacon lévő termékek minőségét javítsák, növeljék termelékenységüket. Az autóipari Klaszter kis- és középvállalkozásokat segít és fog össze.

A Klaszter működésének ideális teret biztosít az internet. A világhálón keresztül minden érdekelt cég által könnyen hozzáférhető virtuális információs portál lehetővé teszi, hogy a vállalatok a lehető legrövidebb időn belül értesüljenek üzleti lehetőségekről és találjanak partnerre. Nincs többé hosszas levelezés, egyeztetés, tárgyalások sorozata. Az internetes tér felgyorsítja és leegyszerűsíti az információáramlást és az üzletkötést.

A magyar internetes piac meghatározó cége, a Webigen által kínált megoldás olyan információs portál, ami később piactérmegoldásokat is kínál. Egyrészt támogatja az autóipari vállalatok üzleti kommunikációs, értékesítési és beszerzési tevékenységét. Másrészt az autóipari beszállítók és autógyártók virtuális integrációját szolgálja, hiszen földrajzilag, fizikailag és szervezetileg független cégek jelennek meg egyetlen platformon, hogy megkönnyítsék és gördülékenyebbé tegyék az együttműködést.

A Webigen Rt. 2001 decemberében tervezi elindítani a PANAC-portált.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09