Országos szakmai telefonkönyv és meteorológiai szolgáltatás a PannonW@P-on

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. november 20. 07:55
A PannonW@P legújabb fejlesztése, a Meteorológiai jelentés révén november 12-e óta a világ összes ciklonja, melegfrontja és csapadéka a kezünkben van. A másik újdonság pedig máris közönségsikernek könyvelhető el: Pannon GSM és a Magyar Telefonkönyvkiadó Társaság (MTT) együttműködése jóvoltából idén október 17-től Magyarország jelenleg hozzáférhető legynagyobb és legaktuálisabb szakmai adatbázisa, és az Arany Oldalak is fent van a PannonW@P-on.
Az Arany Oldalak felvétele a PannonW@P menüjébe logikus és időszerű volt, hiszen keresve sem találhatnánk jobb helyet egy szakmai telefonkönyvnek, mint magát a telefont – pontosabban az azon keresztül elérhető WAP oldalakat. A PannonW@P a hagyományos név és szakma szerinti keresést egy szókincstárral egészíti ki, azaz a kulcsszavak kevésbé hivatalos szinonimáit is elfogadja. Ha éhesek vagyunk, elég annyit beírni: 'kaja', és máris megjelennek az ország éttermeit, élelmiszerüzleteit, büféit és sörözőik tartalmazó menüpontok. Másrészt a PannonW@P nem csak azt mutatja meg, hol található a keresett üzlet vagy szolgáltatás, de – az idén januárban bevezetett és töretlen népszerűségnek örvendő Navigátor funkciónak köszönhetően – azt is, hogyan juthatunk el oda.

A másik újdonság, a Meteorológia jelentés révén pedig egy billentyű lenyomásával megtudhatjuk, milyen idő várható ma, holnap vagy a héten. Az Országos Meteorológiai Szolgálat által biztosított hazai adatok országos, regionális és megyeszékhelyek szerinti bontásban hívhatók le, de hozzáférhetünk az európai és tengerentúli nagyvárosok hőmérsékleti adataihoz, a pollen- és UV-B sugárzási értékekhez, vagy éppen a vízhőmérsékletekhez is. Az időjárást azonban könnyedén a”kezünkben is tarthatjuk”, mivel az aktuális napi felhőkép, a várható legalacsonyabb és legmagasabb hőmérséklet operátorlogo formájában letölthető. Csak a METEO LOGO üzenetet kell elküldeni a 20/900 0749-es számra.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09