Szerelem és kaland a kiwwivel

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. november 22. 19:56
„Mindössze két héttel az IP alapú telefonszolgáltatásunkhoz kapcsolódó webszámla bevezetése után örömmel jelenthetjük be, hogy portáloldalunkon is új szolgáltatásokat vezetünk be: indul a kiwwi Love&Romance” - mondta Végvári Orsolya, a kiwwi ügyvezető igazgatója. "A kiwwi nemcsak versenyképes árakkal, hanem új szolgáltatásokkal is készül a távközlési liberalizációra, mind a telefónia, mind pedig az internetes szolgáltatások területén."
Jelenleg több mint 115 ezer felhasználó veszi igénybe a kiwwi ingyenes internetszolgáltatását. Az idén többször is megújult portál legújabb fejlesztése a Love & Romance, azaz Szerelem és Kaland című alportál. Az oldal elsődleges célja a társkeresés segítése, de több csatlakozó szolgáltatás is megtalálható rajta (horoszkóp, bioritmus, képeslap- és virágküldés, sztárpletykák és szavazás).

Az alportál „Párkereső” szolgáltatása újdonság a hazai webpalettán: a lehető legrészletesebb paraméterek szerint nyílik lehetőség az „álompartner” megtalálására. A szokásos adatokon túl (nem, kor, hajszín, végzettség stb.) lehetőség nyílik a személyes érdeklődési kört, habitust érintő adatok szerinti válogatásra is (kedvenc színész(nő)től a politikai szemléleten át egészen a vallásig), valamint lehetővé teszi a fényképes bemutatkozást is. A szolgáltatásokat kiwwi felhasználóként ingyenesen lehet igénybe venni: a rendszerhez bárki bármikor csatlakozhat, ha regisztrálja magát a www.kiwwi.hu oldalon. A „Saját adatok” rovat kitöltésével maga a felhasználó is „Párkeresővé” válhat.

Kulcsszavak: kiwwi onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05